Когато Disney срещна Reebok

Световният дизайнер и производител на спортни и лaйфстайл обувки, облекла и оборудване Reebok обяви сътрудничеството си с една от най-обичаните от децата компании в света - Disney.

Началото на сътрудничеството компанията отбелязва с нова колекция от детски спортни и фитнес облекла за сезон Есен/Зима 2014.

Серията съчетава най-добрите спортни дрехи и обувки на Reebok с култовите и обичани герои от пет филма на Disney и Disney/Pixar - "Спящата красавица", "Замръзналото кралство", "Господарка на злото", "Самолети: Спасителен отряд" и "Колите".

Премиерата на колекцията на Reebok и Disney ще съвпадне с премиерите на екран и пускането на DVD на петте филма.

Сътрудничеството с Disney е част от мисията на Reebok, според която, чрез съчетаване на фитнеса със забавлението, децата ще бъдат мотивирани да се движат повече.

"Целта на колекцията е да вдъхнови младите ни потребители да спортуват активно и да се наслаждават още повече на зaбавните моменти с продуктите ни", заявява Марк Зимело, ръководител на Kids Business Unit в Reebok.

Дебютната колекция включва облекла от сериите Classics и Fitness.

Момиченцата могат да се почувстват като принцеси чрез дрехи с анимирани графики от "Дисни Принцеси" и перлени детайли.

При момчешките облекла акцентът е върху спортните линии, ярките цветове и изображенията на любими герои.

"Подходът ни при създаването на дизайна на серията бе да превърнем приказните герои в основна част от продуктите, вместо да бъдат просто една графика върху тях", допълва Зимело.

Колекцията Есен/Зима 2014, вдъхновена от героите на Дисни, може да бъде намерена в магазините SPORT DEPOT, както и във фирмения магазин на Reebok във Велико Търново, на адрес ул. Стефан Стамболов 62.

Новините

Най-четените