За пари и слава: Една роля в комиксов филм не им стигна

За радост на едни и безкрайно възмущение на други, филмите по комикси продължават да са сред най-доходоносните продукции в Холивуд и модата по тях така и не иска да отмине. А където има голяма продукция с много пари, има и актьори - начинаещи и утвърдени, които се бутат за роля в нея.

Но ако човек погледне актьорските състави на комиксовите продукции, ще забележи, че киностудията посягат отново и отново към едни и същи лица за една или друга роля.

Сякаш изборът не е измежду хиляди, борещи се за такава възможност, а измежду двайсетина, които са популярни в момента или се очертава да бъдат занапред.

Ако сте редовни в киносалона, вероятно сте забелязали, че Джош Бролин (Сикарио, Няма място за старите кучета) играе в два комиксови блокбъстъра, които излязоха в рамките само на месец - Avengers: Infinity War и Deadpool 2. Това, което много зрители не си спомнят, е, че той е имал основни роли в още три филма по комикси. Да не знаеш кога да спреш...

Бен Афлек, Том Харди и Хали Бери също са в списъка с по две роли в такива продукции. За Райън Рейнолдс да не говорим - той опитваше отново и отново докато най-накрая не му позволиха да изиграе Deadpool такъв, какъвто трябва да бъде.

А знаехте ли, че Питър Динклидж (Тирион Ланистър от "Игра на тронове") вече има две роли в комиксови адаптации?

В случая ръстът на актьора няма никакво значение - важното е, че той е талантлив и разпознаваем за публиката, а това го прави желан и от всяко киностудио.

В галерията можете да видите актьорите, на които една роля във филм по комикс не им стигна и опитаха поне още веднъж.

Новините

Най-четените