Мила ни Милена (Кунис)!

Тя не е типичната холивудска актриса, може би защото не носи американска кръв. Корените й са в недалечна Украйна, където е прекарала онези тъй важни първи седем години от живота си.

После се озовава в Щатите. Милена става Мила, а детето на образованите мигранти, принудени да започнат на чисто в нова страна, постепенно става млада и успешна актриса.

Мила Кунис успява да те спечели на своя страна с чар и сякаш неприудено поведение, което малцина пробили в Холивуд успяват да запазят.

Комбинацията от красота и интелигентност й гарантира, че ще привлече вниманието на зрителя без значение от това какъв е жанрът на филма, в който играе. Същевременно не й се налага да се изживява като секссимвол, подобно на други нейни млади колежки, чиито кариери пламнаха рязко и ярко, преди постепенно да угаснат.

Мила действа бавно и методично - на 36 вече има семейство, две деца, култово ТВ шоу зад гърба си, номинация за "Златен глобус", сполучливи роли както в по-сериозни жанрове, така и в комедии.

Докъде ще успее да стигне - зависи само от нея, но ако с времето се отдаде на по-сериозни проекти, може би номинациите за големи награди ще се превърнат в нещо повече.

Дотогава се запознайте по-отблизо с живота и кариерата на милата ни Мила чрез нашата галерия.

Новините

Най-четените