Страхотни идеи, похабени от слаби филми

Толкова много филми се появяват всяка година. И за по-голямата част от тях определено не може да се каже, че са нещо велико. Но това е и нормално. Тъпи сценарии, не особено добра актьорска игра или нескопосана режисура могат да провалят всеки проект.

Понякога дори самата концепция е доста суха или безсмислена.

Понякога обаче се случва така, че основната идея на даден филм е наистина вдъхновяваща, но някой от другите фактори го превръща в нещо трагично и досадно.

Така един солиден потенциал биха похабен от излишно усложняване на сюжета, липса на ясна идея от страна на режисьора или некадърни актьори.

В галерията можете да видите някои ярки примери за това как една наистина добра концепция може да бъде превърната в нещо посредствено и лошо. Сред тези примери обаче нарочно няма адаптирани сценарии от книги, комикси, други филми или сериали.

Внимание! Ще има спойлери!

#1 Дракон с кисело зеле 14.07.2018 в 23:29:25

Общо взето идеята повтаря Limitless с Брадли Купър, но известни промени, нанесени от Люк Бесон. И проблемът, освен слабия екшън и като цяло зле навързната история, е, че този филм вече сме го гледали, но малко по-различен. --- Глупости. И "Чапи" не е слаб филм.

Новините

Най-четените