Голямото бягане идва скоро

Ако бягате често или ако бягате рядко, ако всеки ден си казвате "започвам от утре", ако винаги сте искали да бягате, или ако никога не сте, елате с нас - Webcafe.bg и Nike+ Run Club Sofia - на Голямото бягане.

Ще ви чакаме в последната неделя на май - 29-ти, на паметника с птиците в Южен парк в 9 без 10.

Не се притеснявайте, ако маратонките ви не са Nike, екипът ви не е перфектен или се съмнявате в техниката си и високото си спортно майсторство. Правим го за удоволствие.

Дистанцията определяте сами за себе си, защото събитието не е със състезателен характер. Всеки може да бяга според собствения си комфорт - 2, 5 км. ... 10км...

Започваме със загрявка с Ваня Висарионова и в компанията на редовните бегачи от Nike+ Run Club.

Ваня работи като треньор и от 4 години активно се занимава с бягане. Помага на майки да се възстановят след раждането и бягането е част от тяхната програма.

Тя е магистър на спортните науки към Висшето немско спортно училище в град Кьолн и бакалавър на НСА "Васил Левски". Ваня ще ни разкрие тайните за правилната стойка на тялото - предпоставка както за добро здраве, така и за добрата техника на бягане.

И нещо много важно - не си носете кафе преди тренировката, защото ние от Webcafe.bg ще се погрижим за това. Може и да не сме най-добрите бегачи, но имаме опит с кафето.

Всеки наш гост ще участва в томбола за спечелване на маратонки Nike за бягане - супер леките Free RN Distance.

Този нов модел за бягане комбинира мрежеста горна част за гъвкавост и подкрепа на горната част на ходилото, с нова, по-мека полиуретанова пяна за допълнителен комфорт на стъпалото.

Ще има и втора награда - чифт Nike Free RN Distance, отново на случаен принцип - условието е много просто: да бягате с приложението Nike+ и да покажете на финала засечено своето бягане.

Печелившият в първата томбола няма да може да участва във втората, но пък винаги може да пусне и едно ТОТО.

Така че гответе се да обувате маратонките и не забравяйте да вземете късмета си.

Молим ви само да ни пратите мейл за участие на office@webcafe.bg.

Новините

Най-четените