#Наздраве, другарю Миков!

Новината за избора на Михаил Миков начело на БСП не спира да вълнува потребителите в социалните мрежи. Предлагаме ви най-забавните реакции на българския Twitter по повод новия председател на Столетницата:

 

@GeneralMelchett
Михаиу Миков беше моя dream choice за председатеу на БСП. Купонът е гарантиран!!!

@bokoff
Естественото продължение в кариерата на всеки перничанин е председателство на БСП.

@y_nikolov
От утре с БСП ще се занимават не само политолозите, но и логопедите.

@ARYO1_
Изведнъж разбираш, защо са държали Станишев толкова време.

@vnikov
Миков ще създаде много работни места. ПУедимно каУикатУисти.

@Vevivive
Миков бил избран за председател за БСП, защото това щяло да доведе до обединение с АБВ. Той имал допирна бутилка с Румен Петков.

@oba4e

аладин се присънил на миков и му казал: "потъркай кафевуарката уе мишо, един път - за танцьорка на масата, два пъти - за луидер"

@oisashko
Миков: Аз спечеуи... спечеуи..., абе победих. #миковизми

@nintie
#НеСеКарайте - Мишо Шамара ще е шеф на #БСП

@volandil
В бсп вече се гласува с вдигнати чаши, а не ръце. За председател няма да се гласува, а ще има състезание - последния оцелял на маса

@_do4o
А сега си представете Мишо министър председател. АРЕ ЧАЛ!

#1 Luca 28.07.2014 в 18:54:26

Уеуее, Михаилу, каквато паутията такъв и уидера...

#3 Rowan 28.07.2014 в 23:10:53

За пореден път партията столетница надхитри народа… Всички си мислехме, че Стойнев е дъното на резила, но партията ни опроверга! Наистина имат невероятен кадрови потенциал

#4 Ловецът на врабчета 29.07.2014 в 10:13:30

К`во ви грее кой е председател на БСП, след като не гласувате за нея? И кое му е лошото на Стойнев бе, приятелче - да не би и ти да си завършил Сорбоната, та се знаете от там?

#5 Lilyan 29.07.2014 в 10:59:39

Congratulations и бонжуар на всички. Няма как да пресъздам тук как звучат поздравленията=

#6 HiFresh 29.07.2014 в 13:34:23

Какво значение има, че др. Миков заобля някои думи или, че ако е вярно обича чашката. Никакво значение няма, даже ми е интересен, за разлика от съсела Станишев. Огромен процент от българите / не говоря за хората от Тролове ООД - те си се познават и си вярват/ не си знаят историята и продължават да са зомбирани. Др. Миков или който и да е друг е важно да се каже, че е новият председател на една 120 годишна Терористична партия. Тази столетница въпреки осъждането на престъпленията на комунизма, се пъчи със своята 120 г. история, а тя е свързана с атентати, масови избивания на интелектиалния елит, искане да станем 16-та република на СССР, лагери, ограбването на пенсионния фонд, три пъти смяна на парите и ликвидиране спестяванията на българите, безумни икономически експерименти, тоталитаризъм, вождове простаци и агенти на полицая Гешев и т.н. и т.н. - 120 г. продължава геноцида над българския народ. Тази терористична, клиентелиска партия тип-секта продължава да е в управлението и 25 години след 1989 г. Отворете си очите, четете и започвайте да мислите! Съжалявам, че за председател на БСП/БКП не беше избрана например др. Велислава Дърева. Тя силно мрази САЩ, ЕС, Украйна, шистовия газ и т.н. и сигурно щеше да набута партията отново в нелегалност.

Новините

Най-четените