Най-добрите мобилни устройства на годината: EISA 2018-2019

Да определиш кои са най-добрите продукти на мобилния пазар, става все по-сложна задача. Все по-често устройства от по-ниските класове показват функционалности, които сме свикнали да виждаме само при флагмани, а конкуренцията става все по-силна.

Една от световните класации за качество се прави от EISA (Expert Imaging and Sound Association) - организация с 36-годишна история, съставена от представители на специализирани медии, отразяващи новините от сферата на Hi-Fi, системи за домашно видео/аудио, фотография, мобилни устройства и автомобилна електроника. Партньор от българска страна е списание HiComm.

Всяка година членовете на експертните групи се събират, за да оценят най-новите продукти в съответната категория и да гласуват кой от тях заслужава най-много отличието.

За да попадне дадено устройство в списъка на номинациите, то трябва да е тествано предварително от най-малко пет медии от експертните групи на EISA, както и да се предлага на пазарите в поне 10 европейски страни преди 1 октомври 2018.

В галерията ще можете да видите кои са устройствата, които спечелиха наградата за 2018-2019 г. в категориите: най-добър смартфон, най-добър потребителски смартфон, най-изгоден смартфон, най-добър лайфстайл смартфон, най-добър мобилен аудиоплейър, най-добри безжични in-ear слушалки, най-добра мобилна колона, най-добри слушалки със заглушаване на страничен шум, най-добра колона с изкуствен интелект и най-добър преносим усилвател.

Новините

Най-четените