Бурното латино шоу на Шакира и Джей Ло на Супербоул

Шакира и Дженифър Лопес се погрижиха за доброто настроение на публиката по време на почивката на Супербоул LIV и нажежиха обстановката с изключително шоу.

Организаторите се бяха постарали и се реваншираха на феновете, които бяха определили последните две музикални участия – на Maroon 5 и на Лейди Гага, като „скучни“.

По време на почивката на тазгодишния Супербоул липсваха политическите послания, както и такива на социална тематика, но според някои самото избиране на две латино жени над 40 години, само по себе си, е достатъчно силно послание.

Двете латино диви „подпалиха“ атмосферата на „Хард Рок Стейдиъм“ в Маями с горещи танци както отделно, така и заедно, в продължение на 12 минути.

Шакира изпя едни от най-големите си хитове: „She Wolf“, „Whenever, Whenever“ и „Hips Don't Lie“ навръх рождения си ден, а след нея Джей Ло, атрактивна, както винаги, зарадва феновете с „Jenny from the Block“, „Love Don't Cost a Thing“ и „On the Floor“.

Докато пееше “Let’s Get Loud”, Дженифър Лопес развя пуерториканския флаг. Както е известно, тя е родена в Бронкс, Ню Йорк, но родителите й са пуерториканци.

В детския хор, който беше част от изпълнението на Джей Ло, участваше и нейната дъщеря Еми. Тя изпя част от "Born in the USA" на Брус Спрингстийн.

Черешката на тортата беше хитът на Шакира “Waka Waka”, който бе изпълнен от двете заедно.

За първи път латино певици са централните фигури в шоуто на полувремето на Супербоул, а след изпълнението им, отново за радост на публиката, тази година се върнаха и пищните фойерверки, които бяха перфектният завършек на страстната латино почивка.

Супербоул LIV бе спечелен от Канзас Сити Чийфс след изключителен обрат в последната четвъртина, а Чийфс стигнаха до първия си трофей от 50 години насам. 24-годишният Патрик Махоумс, който бе в основата на успеха, пък се превърна в най-младия MVP в историята на финалите.

Вижте повече в галерията.

#2 Mitglied 555 03.02.2020 в 17:51:20

Бичкия, какво толкова има за разбиране? Южните ти съседи са най-гнусната лицемерна паплач, съществувала някога на Земята.

#4 pixie 04.02.2020 в 08:48:20

Шакира си беше добре, но това чудо Джей Ло можеше да се облече по-подходящо както за възрастта си, така и за телесата си, които не са особено приятни за гледане. А това, че си поиграла на кола, ми явно това я влече жената. Само едно не можах да разбера - защо тоя спорт, който нито е популярен в БГ, нито разбираме нещо от него, изведнъж влезе в спортните новини (и не само) като едва ли не роден спорт, от който всички трябва да се вълнуваме. Надявам се, че повече няма да ни занимават така възторжено с репортажи за него, поне до следващия супербоул...

#5 Кольо Търнокопа 04.02.2020 в 13:58:34

Какво е станало?

#6 dedo adji 04.02.2020 в 14:55:05

Ау, пикси, пикси, на тия 50 годишни телеса завиждат много 25 годишни. За тебе съм сигурен, че не. Няма да е лошо да последваме малко челен американски опит и да пуснат и по нашите стадиони мЪжоретки, иначе какво да гледат хората. Напр. наборката на Джей Ло Камелия, и тя пълнеше стадиони.

#7 pixie 04.02.2020 в 15:06:16

dedo, гледаш на Джей Ло (и бутовете и) като мъж, не особено критично, че ти пълни окото. Дебела си е. Гъвкава и подвижна, но дебела. Хич не е за завиждане и си прав, аз най-малко и завиждам.

#8 dedo adji 04.02.2020 в 16:01:45

... dedo, гледаш на Джей Ло (и бутовете и) като мъж ... Е, като какъв да гледам, драга? Макар и попреминал, все още съм мъж. Какво да гледам, клечките на евро комисарката ли? Тя благоразумно не ги показва. Без да съм ти виждал очите или бутовете, в тебе харесвам фината душа. Но когато престана да харесвам яки бутове, дупари и др. атрибути, ще ставам само да ме положат в черния мерцедес. На Енди пък, му приличало на Планета. Може и да е прав, не съм я гледал. Какво да покажат на американските фенове, Мариус Куркински ли? Според публиката и шоуто.

#10 dedo adji 04.02.2020 в 16:11:48

Правилно, Бичи, не сме кучета, да гризем кокали. Но не се бъзикай с пикси, тя е ефирна фея. Женските феи не са като мъжките. Защо забравяш да пропуснеш кака си фридка?

#13 Дракон с кисело зеле 04.02.2020 в 16:47:37

То и на мен ми е чудно за какво изобщо ни занимават със "Супербол", еле па с петнайсет минути кълчотене на плейбек. Преди време Red Hot Chilly Peppers директно си казаха, че тяхното изпълнение там е било на плейбек, понеже подготвянето на сцена за живо изпълнение на полувремето е щяло да отнеме прекалено много време. А и не само те.

#15 паяка 05.02.2020 в 13:36:56

Като за най-комерсиалното спортно мероприятие в САЩ, шоуто в антракта си е съвсем подходящо. Шумно, бляскаво, емоционално и надъхващо. Щом са избрани двете най-огнени, най-атрактивни и най-популярни латиноамериканки, естествено е да има фрагменти от латинотанци, а те са си еротични танци. За пуританите има обеден новогодишен концерт във Виенската опера. За болгар-болгар се друсат хора пред Народния театър и къде ли не още. Зеле, Значение на думата плейбек - Музикално певческо изпълнение със записан предварително съпровод. Как да е иначе? 1. Това са певци и танцьори, не филхармония. 2. 15 минути е времето им бруто.

Новините

Най-четените