Тотнъм: Модрич никъде няма да ходи!

Лука Модрич има отчаяно желание да напусне Тотнъм, за да се присъедини към Челси, но мениджърът на "шпорите" Хари Реднап обяви, че фактът, че хърватинът е подал писмена молба за трансфер, не променя нищо. И Тотнъм няма намерение да продаде Модрич, а клубът вече отхвърли две оферти за него - за 22 и 27 милиона лири.

Тезата на Реднап се подкрепя от президента на Тотнъм Даниел Леви, който твърди, че няма как да постави цена на Модрич. Хърватинът обаче наистина изненада шефовете си с желанието да си тръгне.

"Ние знаем, че Лука иска да напусне, но това дали ни го е съобщил писмено или устно, не променя нашата позиция - обясни Реднап. - Модрич е страхотен футболист и ние не искаме да го загубим. Той никъде няма да ходи, остава при нас!"

Модрич има 6-годишен договор с Тотнъм, от който са изминали едва 14 месеца, а играчът замина с тима за турнето в Южна Африка.

Тотнъм ще играе контроли с Кайзер Чийфс и Орландо Пайрътс, а според Реднап, след като Модрич прекара известно време със съотборниците си, желанието му да се маха ще се изпари.

"Мисля, че вече е крайно време да се захващаме с футбола и да не се занимаваме повече с трансферни слухове - допълни Реднап. - Надявам се, че след това турне Лука ще е напълно готов за новия сезон, със силно желание за игра."

Новините

Най-четените