Основните грешки в битката с килограмите

В началото на лятната почивка всички са изпълнени с радост, че най-накрая дните в офиса ще бъдат заменени с дни на плажа. И някъде покрай тази радост изниква и тревогата - в коя поза е най-подходящо да се препичаме така, че да не се видят всичките ни сланини в най-ярките им форми.

Едно от най-често срещаните новогодишни решения, след това да спрем цигарите, е това да отслабнем. Оказва се обаче, че когато дойдат летните месеци, малцина са успели да постигнат желания резултат. Оказва се, че това може да се дължи на различни фактори и не всички от тях са свързани със собствената ни неспособност да се справим с порока си - прекаленото хапване.

Наскоро изследване, проведено между 278 000 души в Англия, показа, че хората с наднормено тегло трудно могат да се върнат в нормата. А причините за това могат да бъдат много и най-различни.

Има различни откровено странни фактори, за които не се замисляме, но възпрепятстват свалянето на килограми. Не става дума дали ядете хляб или не, нито колко вода пиете. Ето няколко примера за проблеми, които могат да доведат до трудности в свалянето на килограмите.

#1 MarkModel13 30.07.2015 в 00:01:07

"...тялото ви изгаря предимно вода..." Брех, откога човечеството се опитва да "изгаря" вода с цел - получаване на енергия, а пък виж ти - нашето тяло вече го можело ! Не се борете с килограмите, борете се с излишните мазнини. Може да се топят мазнини и да нарастват мускулите (рядък случай), и така килограмите да си останат същите, а вие да се сдобиете с шест плочки на корема и някой сантиметър на ръката (ех, мечти...)

Новините

Най-четените