Стивън Сегал - от приятелството с Путин до счупената ръка на агент 007

Актьорът Стивън Сегал е от онези екшън-величия на '80-те и '90-те години, за които вече се сещаме само когато направят някоя голяма тъпотия или Силвестър Сталоун ги вземе за участие в поредната част на „Непобедимите“.

Може би си спомняте лицето му от „Под обсада“ и другите подобни филми, в които героят му винаги е почти недосегаем – една машина за убиване, която не я ловят нито куршуми, нито юмруци.

Колко обаче знаем за вече 66-годишния актьор, освен това, че през годините е играл крайно еднотипни роли?

Някои са наясно, че е будист и владее бойни изкуства. Други може би са чували, че е баща на цели седем деца. През миналата година неговото име попадна сред тези в Холивуд, които бяха пометени от вълнатa #MeToo – няколко актриси го обвиниха в различни форми на сексуален тормоз. Четвърти може да са чели, че с него трудно се работи, което няколко различни актьори и каскадьори потвърждават.

Но животът му е изпълнен с различни истории - от странното до нелепото. Между тях е приятелството му с руския президент или фактът, че е чупил китката на може би най-популярния актьор, играл шпионина-любовник Джеймс Бонд.

Няколко любопитни, а на места и доста странни факти за Стивън Сегал можете да видите в нашата галерия.

Новините

Най-четените