Те са известни с това, че са известни...

Да си просто добър в нещо не ти гарантира слава. Трябва да имаш достатъчно амбиция, инат, жажда за успех, а нерядко и известна доза лудост.

Заради тази комбинация от качества знаем за невероятни актьори като Крисчън Бейл, изпълнители като Фреди Меркюри или предприемачи като Джеф Безос.

Кристияно Роналдо е име, познато на всеки футболен фен, а едва ли има почитател на фентъзито, който да не знае кой е Джордж Мартин.

Само че има една категория знаменитости, чиито имена и лица познаваме много добре, но не сме сигурни защо точно.

Те не могат да се похвалят с особен талант, а някои от тях са се прочули почти без да си мърдат пръста.

Да, доста такива звезди се пробват в едно или друго поприще и понякога дори успяват за кратък период от време. Опитват музикална кариера, включват ги в нашумели кино продукции, започват собствени модни и козметични линии.

Ако и това не сработи - риалити форматите винаги са насреща за така желаната доза публичност. А и след като огромна част от тях са роднини на прочути хора, не е чак толкова трудно да се доберат до някой проект.

Въпреки всички тези усилия обаче, този тип звезди така и не надскачат своите "пет минути слава".

В галерията ще видите 11 знаменитости, които просто са известни с това, че са известни.

#3 бай Йух 20.07.2018 в 22:39:48

Ами щом умеят от абсолютната нула и без да умеят нищо да станат световно известни, че чак и до милиардерки да стигнат, значи все пак умеят нещо повече от това, да са с професия журналист (умеещ и умен, но на заплата 1000 лева ))), да се пласират успешно и да провеждат ПР кампании, които да привличат клюкарите, каквито ние всички сме и да го капитализират това нищоправене в кеш Как си станал известен е без значение, щом си станал известен. И в днешно време не е нужно да владееш някакъв ексириънс или да имаш занаят, за да си известен. Аз дори бих ги нарекъл тези самосъздали се знаменитости с гении. Айде тарикати някой от вас да тръгне с парите на родителите си и да направи това, което всички тези са направили. Отделно Кайли Дженър е световно известна манекенка, ай бегайте

Новините

Най-четените