Здравейте,
Седмицата с пикантините пици без доматена подложка продължаваме със страхотна комбинация от риба тон, каперси, царевица и маслини и песто от люта чушка, малко риба тон, зехтин и пармезан.
Пицата е запечена с моцарела и е страшно вкусна.
Добър апетит.
Начин на приготвяне
В блендер наситнете пармезана, 1 с.л. от рибата, лютата чушка и подправете с черен пипер и сол.
Налейте 50 мл зехтин и разбийте отново.
Разточете тестото с големина на тавичката за печене и намажете с така полученото песто.
Отгоре подредете наситнената риба, царевицата, каперси и нарязаните на кръгчета маслини.
Подредете отгоре и нарязаната на тънки филийки моцарела.
Печете в предварително загрята фурна около 10 минути.
Да ви е сладко.