Здравейте,
Това ястие става изключително бързо, но чарът му е не само в това, но и в невероятния му "морски" вкус.
Начин на приготвяне
Нарежете сьомгата на тънки ивици, а маслините и чушката - на тънки колелца.
В голяма тенджера с подсолена вода сварете лингуните за 8 минути.
Пригответе студения сос, като смесите всички продукти в купичка и разбъркайте добре.
Добавете ситно нарязания копър, посолете и подправете с черен пипер.
Отцедете пастата и подправете с черен пипер, сол и 2-3 с.л. зехтин.
Разбъркайте добре и разпределете в чиниите за сервиране.
Отгоре залейте със соса, в средата поставете от сьомгата, а отстрани - маслини и чушка.
Настържете малко пармезан и добавете и нарязан на ленти.
Да ви е сладко.