Прокълнати след "Оскар"

След по-малко от два месеца за пореден път ще бъдат раздадени най-престижните награди за филмово изкуство в света - "Оскар".

Наградата е мечта на всеки актьор, режисьор, продуцент и въобще участник във филмовия процес. За съжаление, за статуетките, раздавани от Филмовата академия, в пълна сила важи поговорката "Внимавай какво си пожелаваш". Защото, заедно с престижа, парите и новите ангажименти, актьорите получават и нещо, известно като

проклятието на "Оскар".

"Прокълнатите" са щастливи до момента, в който се оказва, че са неспособни повече да направят нито една хубава роля... и в крайна сметка бавно, но сигурно да тръгнет към забвението.

Трябват доказателства?

Вижте в галерията какво се случи с кариерите на някои от най-известните актьори, след като взеха престижната статуетка. Някои от тях днес се снимат в глупави комедии, други се радват, ако имат роля в сериал, а за трети отдавна нищо не сме чували.

"Оскар" наистина прокле тези 10 актьорa...

#1 GuiltySpark 05.01.2016 в 10:12:11

Натали Портман, не дебютира в Episode I, а в Леон.

#2 angel4oka 05.01.2016 в 12:48:24

Изключително зле написана статия, с преувеличени и неправилни заключения, аз не бих се наричал журналист, ако бях на мястото на автора.

#5 Виктория Пенелопова 07 06.01.2016 в 21:40:03

Иван Начев, как можа да съчиниш тази простотия?

Новините

Най-четените