Блокбъстърите, които се задават през 2016

Филмовите премиери на 2015 г. далеч не са приключили, но в началото на декември вече можем да погледнем към следващата година.

Потенциалните блокбъстъри на 2016-а са доста и съвсем очаквано представляват или нови филми с познати супергерои, или продължения и опити за реставриране на класики от 80-те и 90-те.

Ясно е, че това няма да са най-качествените и най-значимите филми на идващата година - за такива по-добре да се насочите към съвсем други жанрове и течения.

Но това ще са скъпите, бляскави, бомбастични продукции, които ще озарят моловете, ще счупят някой и друг рекорд по приходи и ще мобилизират най-масовата аудитория.

А някои от тях даже може да се окажат приятни за гледане.

Списъкът няма как да е напълно изчерпателен, но дава известна представа за облика на касовото кино през идващата година.

Премиерните дати на филмите са според предварително обявените данни и подлежат на промени от разпространителите.

Тагове: кино, приходи, оскар, филми, холивуд, вселена, апокалипсис, леонардо ди каприо, година, хари потър, анимация, пътувания, междузвездни войни, премиера, комикс, знаменитости, куентин тарантино, батман, lifecafe, джаред лето, бокс офис, блокбъстъри, поредица, дата, крис еванс, жокера, злодеи, star wars, идрис елба, продължения, отмъстителите, робърт дауни, бен стилър, джоан роулинг, бен афлек, блокбъстър, супергерои, бенедикт къмбърбач, капитан америка, продължение, marvel, железния човек, х-мен, dc comics, стар трек, райън рейнолдс, x-men, денят на независимостта, модни тенденции, фотогалерии, suicide squad, 2016, книга за джунглата, hateful eight, алехандро гонсалес иняриту, зулендър, отряд самоубийци, възвръщенецът, зората на справедливостта, омразната осморка, прикуъл, deadpool, дедпул, ловци на духове, доктор стрейндж, задават, the revenant, супермена, dawn of justice, хенри кавил, отвъд стар трек, самоубийствен отряд, фантастични зверове и къде да ги намерим, fantastic beasts and where to find them, rouge one, spin-off, assassins creed
#1 Sarky Bubbles 04.12.2015 в 20:05:13

Малко да гийкна. Коментара съдържа лек споил, а и не мисля, че ще е интересно на тези които не харесват комикси. Инфото, че Батман срещу Супермен, е базиран на The Dark Knight Return Part 2, най-вероятно няма да се реализира. Много фенове заговориха, че филма ще е базиран на комикса на Милър, но освен битката не виждам други прилики. В комикса ги няма Дуумсдей и Лекс Лутър, а от последния трейлър видяхме, че присъстват във филма. В комикса няма и други от лигата освен Батман, Супермен и осакатения и обявен за мъртъв Оливър Куин. Тук ги има Жената чудо, Аквамен, Светкавицата, което автоматично означава, че друг елемент от комикса отсъства, а именно режима срещу супергероите. Ново предположение е, че комикса ще се базира на Superman: Regime, но аз мисля, че Зак Снайдер, ще направи собствен прочит на историята, като ще вземе някои неща от комиксите, но и ще сложи много от себе си.

#2 robbie_www 05.12.2015 в 12:04:17

wow - постера за The Avengers: Civil War е неочаквано адски зле нескопосано фотошопие

Новините

Най-четените