Най-добрите филми за 2019 г. досега

Средата на 2019 г. мина и замина, лятното слънцестоене също, а това означава, че в следващите седмици по кината ни очакват предимно блокбастъри и не много идейни екшъни.

Изключение от това правило правят няколко продукции, сред които е дългоочакваният "Имало едно време в Холивуд" на Тарантино.

Затова решихме, че е време да време да обърнем поглед назад към изминалите няколко месеца.

Безспорно те дадоха на киноманите някои добри заглавия и то в най-различни жанрове. Имаше по нещо за любителите на супергероите, за почитателите на мистериите и конспирациите, както и за тези, които си падат по биографични драми.

Известни актьори за пореден път не ни разочароваха с невероятната си актьорска игра. Сред тях са Киану Рийвс, Джеймс Макавой, Самюъл Джаксън и Жулиет Бинош.

Оказахме се приятно изненадани от звезди като Робърт Патисън и Андрю Гарфийлд. Те все повече изоставят образите, в които сме свикнали да ги виждаме, и доказват таланта си да играят мрачни, сложни и многопластови роли.

Разбира се, още е рано да правим генерални заключения - до края на годината има още цели пет месеца. През това време по кината ще излязат някои от най-силните и амбициозни претенденти за "Сезона на наградите".

Но това не пречи междувременно в галерията да видите 9 от най-добрите филми на 2019 г., излезли до момента.

Новините

Най-четените