Най-мразените актриси в Холивуд

Славата е нож с две остриета и знаменитостите знаят това повече от добре. Защото за всичката любов от феновете, която събират с актьорската си игра, музиката си или... никой май не знае с какво при Instagram звездите... ще се намерят също толкова завист, психопатични преследвачи, нахални папараци, гаднярски коментари и цялата злоба, която интернет може да произведе.

Та не им е особено лесно. Но повечето от тях така или иначе знаят цената и как да се оправят в тази среда, опитвайки се да не прекаляват с издънките, които ще дадат храна на медии и злобари.

Има и такива звезди обаче, които сякаш не знаят къде да спрат и успяват да печелят предимно негативи с действията и поведението си.

Така някои актриси от любимки на феновете успяват да се превърнат в боксова круша за различни лайфстайл коментатори и онлайн тролове, които в крайна сметка ги изстрелват до позицията на "мразени от феновете".

Прекалена откровеност, остър снобизъм, глупави изказвания и още по-глупави постъпки - в галерията можете да видите кои са актрисите, които феновете и Холивуд намразиха.

#1 Kenny McCоrmick 01.07.2018 в 12:00:42

"... И там започва пътят по наклонената линия. ..." - Няма такъв израз в българския език. " [Джейн Фонда] и до днес е мразена сред мнозина ... " - Толкова е мразена, че е една от много малкото на нейната възраст, която от 2005-а - насам почти няма празно, независимо дали става въпрос за филми или сериали. Дай Боже на всеки такава омраза, да ви кажа...

#2 Spider 01.07.2018 в 22:43:26

Кени, изброй ми хитовите филми на въпросната овца, правеща си ПР с конговците ? А Кирстен Стюарт, Меган Фокс и Розана изобщо не разбирам за какво ги мразят хората - за това че първата е трябвало да играе като минимум Мерил Стрийп в оная тийнейджърска повърня, а другите две имат собствено мнение ?

#3 kakao 03.07.2018 в 11:18:33

Мисля, че тези които постоянно обявяват Кристен Стюарт за слаба актриса трябва да изгледат и някой друг филм с нея, освен "Здрач"...

Новините

Най-четените