Борислава Латинова ще обжалва за "срамния обиск"

Борислава Латинова, която твърди, че е била съблечена от полицайка при обиск в района на Семинарията, ще обжалва решенето на прокуратурата да прекрати проверката по случая.

„Категорично вярвам на детето си. Щом има виодеозапис, нека да бъде пуснат", каза пред Нова телевизия баща й Христо Латинов. Прокуратурата прекрати проверката, тъй като видеозаписът от охранителните камери опровергава твърденията на Борислава, а свидетелите, които самата тя е посочила, не подкрепят твърдението й, че е имало такъв обиск.

Бащата на Борислава беше категоричен, че ще обжалват решението на Районната прокуратура за прекратяване на проверката. Според него това, което се е случило в нощта на 17 октомври, е било обиск, а не проверка. Според Латинов дори пред медиите свидетелите, посочени от Борислава, са потвърдили версията й.

Той обвини съветника на вътрешния министър в слъжебния кабинет Милен Шопов, който обяви, че ще защитават служителката си с цената на всичко.

Христо Латинов заяви, че ако се покажат записите и се види, че дъщеря му не е била обискирана по този унизителен начин, той ще се извини на служителката на реда. „И ще накарам и дъщеря ми да го направи лично", каза още той.

Новините

Най-четените