„Атака" предрече сътрудничество на ББЦ с ГЕРБ

„Атака" обвини Николай Бареков и партията му „България без цензура", че са направили изборите с 50 милиона лева. По време на първия брифинг на партията след изборите не присъстваше лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

По думите на Чуколов трябва да има разследване за купуване на гласове от ББЦ. "За ББЦ искам да попитам главния прокурор и медиите и всички хора нормално ли като имаш 50 млн. лева с тях да влезеш в политиката, както направи ББЦ - пазарува избиратели - това е извращение. Защо главният прокурор мълчи, а не разследва ББЦ?", каза депутатът Десислав Чуколов.

„Атака" ще поиска касиране на изборите, ако бъдат признати от ЦИК, заяви той. „Сигурен съм, че ще има колеги от парламентарната група на БСП, които ще подкрепят това наше искане", каза още той. По думите му ГЕРБ и "България без цензура" работят заедно.

„Ще ви кажа кои с кои партии се събраха и ще го видите в следващите дни", каза Десислав Чуколов. Представителите на "Атака" няма да гласуват вота на недоверие.

#1 lele male 28.05.2014 в 17:15:03

Ужким съм толерантен човек с висок праг на търпимост, но ако имах възможност, и с един голем чук, като го замлата тоя оУигофрен Десислав Чуколов, па заедно с него и шефчето му Сидеров... на песто ще ги напрааа... Народа им показа с вота си, че вече не толерира простащината им, ама кой да се сети... Гуей го тии... Хуйган

#2 Citizen X 28.05.2014 в 18:51:10

... Че и с женско име. Можби оттам тая воля за мъжка себеизява... Скапани джурналиски...

Новините

Най-четените