Деница Гаджева роди Волен Сидеров-младши

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и партньорката му Деница Гаджева станаха родители, съобщава в. "24 часа".

Новороденото дете е момче и кръстено на баща си - Волен.

Синът на Сидеров и Гаджева се роди планирано в АГ Болница "Шейново" на 17 септември, в 7.52 часа. Бебето е 51 см и тежи 3.415 кг.

Това е първото дете на 59-годишния депутат и на 32-годишната му партньорка.

Запознанството им датира от преди повече 10 години, когато Деница Гаджева оглави младежката организация на "Атака". Тя беше приятелка на Димитър Стоянов - синът на Капка Георгиева, актуалната по това време съпруга на Сидеров.

Само на 24 години - през 2009 г. Гаджева стана депутат от парламентарната група на "Атака". Оттогава тя натрупа три мандата като народен представител и междувременно се превърна в дясна ръка на Сидеров.

Изненадващо през октомври 2014 г. Деница Гаджева се отказа от сигурното си депутатско място.

Няколко месеца по-късно двамата обявиха предстоящото раждане на първото им дете.

#1 TheRock 17.09.2015 в 11:43:14

Няма такъв боклук като Волен Сидеров!!!

#3 plamenti 17.09.2015 в 12:57:51

Волен по 2! Това не е на добре! Но все пак да е живо и здраво детенцето, то не си избира родителите.

#4 паяка 17.09.2015 в 13:03:25

Какво чудо стана с мене и с баща ми, преди пет години умира майка ми. Татко вдовец стана, аз като сираче и в нашта къща тръгна другояче. Двамата с татко станахме бекяри, няма кой да пере, кой чорба да вари и ме принудИха в близката родичка аз да се оженя за една вдовичка. Моята вдовичка що ми тя доведе, що е тя да знае да тъче и преде, дъщеря красива, стройна като мене, двадесет годишна, само за женене. Туй , което стана, грях е на баща ми. Тайно се залюбил той с дъщеря ми. Не минА се и време и тя му пристана и така на мене татко зет ми стана. Не минА се и време, рОди им се дЕте и това детенце и то род си има, мене брат се пада на жената внуче и родата пуста почна да се суче. Сега татко има седем дечурлига, моята вдовичка роди две и стига, това не е лошо, арни са децата, но си объркАхме с татко ни родата.

#5 Шамито 17.09.2015 в 14:41:44

Не мога да разбера защо привърженици на демократичните ценности оплюват човешка ценност като раждането на нов живот.Ако оставим на тях трябва да питаме тях какви деца и с каква политическа ориентация трябва да се раждат.Нацита в съвременен вариант.

#6 deowin 17.09.2015 в 20:09:41

>Не мога да разбера защо привърженици на демократичните ценности оплюват човешка ценност като раждането на нов живот Може би не можеш да го разбереш, защото няма нищо такова - това си го измисли самият ти, след което му се впечатли и почна да разправяш как не можеш да го разбереш. Никак не бих се изненадал ако сега ми отговориш как не можеш да разбереш защо аз също съм против раждането на деца и откъде накъде твърдя, че супата от коприва лекува подагра. А малкия Волен Сидеров се надявам баща му да му промие мозъчето до степен, до която не му пречи нито това, че баща му е пълен нещастник, идиот и безродно безпринципно леке, нито че му е дал своето собствено име след като години наред усилено и доста продуктивно се грижи да го обремени с тежестта на колкото се може повече простотии и гафове. Сходен ефект щеше да постигне, ако го беше кръстил Адолф Хитлер - пак щеше да има шепа маргинали, които зверски и безрезервно му се кефят, докато за останалите 99% от хората съществуването му им е или неприятно и противно, или изобщо не им се иска да го мислят.

#7 dedo adji 17.09.2015 в 21:49:21

Паячке, пак си точна, ясна и прекрасна. Само, моля дай автора, сигурен съм, че не претендираш за авторско право. Чел съм го и преди, спомням си, че беше някой от класиците.

#8 dedo adji 18.09.2015 в 07:12:34

Прасето, което плаче с крокодилски сълзи за арапчета, негърчета и пр., се натъжава от новородено българче. Защо ли никой не се учудва?

#9 паяка 18.09.2015 в 10:19:36

dedo adji Благодаря! Това е студентски фолклор. Още стотици такива знам и пея. По всеки съответен повод ще ги споделям, щом има интерес. Пък някога ако се засечем на маса, ще ги чуеш дори.

Новините

Най-четените