Мария Захарова: Основната цел на Запада е саботаж на Мондиал 2018

Според говорителя на руското министерство на външните работи Мария Захарова основната цел на някои западни държави е да не допуснат провеждането на Световното първенство по футбол, което тази година ще се проведе в Русия.

В интервю за "Пети канал" на въпроса дали мондиалът ще срещне изолация от западните държави, отговорът беше, че те просто искат да махнат първенството от Русия. Руското министерство на външните работи публикува нови 14 въпроса относно случая "Скрипал".

Сред тях е искането на обяснение защо е отказано правото на консулски достъп до двама руски граждани, пострадали на британска територия. Освен това от Кремъл искат да знаят какви противоотрови са приложени на пострадалите.

Има го и въпросът по какви критерии е преценено, че отровното вещество, използвано срещу Скрипал и дъщеря му Юлия е с руски произход и дали Лондон има проби от така наречения "новичок".

Москва също очаква отговор дали Великобритания е разработвала аналози на невропаралитичната отрова и защо Франция е привлечена да сътрудничи при разследването на атаката срещу Скрипал.

Междувременно от руското посолство в Лондон предупреждават пътуващите във Великобритания руснаци да внимават за провокации като поставяне на чужди предмети в багажа им.

#1 TheRock 01.04.2018 в 13:26:39

Стерва порванная! Ехай нахуй!

#2 Бай Пешо Танкиста 02.04.2018 в 08:42:54

Абсолютно си прав, по-добре няма как да се опише тази нещастна мома-Мима Шекерчето!!

#3 TheRock 02.04.2018 в 14:15:33

Интересно защо, двама български академици и върли русофили, днес повториха тази версия на шизофреничната параноичка Захарова!? А пък нашите служби изобщо не ги интересува това. Изобщо имаме ли контраразузнаване!?

#5 Бобо 02.04.2018 в 16:03:11

ХА-ХА-ХА! Иска им се на мужиците такава лековата версия! Не драги ми блядки и пияндури, този път нещата са сериозни! А го няма и Горбачов-2 да ви вади от лайнята дето сте оръсили около себе си! Този път ще бъдете мачкани както се полага докато не научите къде ви е мястото(някъде между Индия и Северна Корея). А аз ще гледам гърчовете ви с КЕФ!

#7 deowin 02.04.2018 в 18:02:02

МарКом, не виждам сам да практикуваш това, за което съветваш. Руснаците както винаги хвърлят някакви глуповати конспиративни теорийки на народеца, а той ги лапа охотно. Няма друг избор, все пак - когато за говедата няма сочна трева, и предъвканата плява все е нещо.

#8 Виктория Пенелопова 07 02.04.2018 в 18:28:55

МарКом - това оТ Мара Комунистката ли е ??

#10 deowin 02.04.2018 в 20:51:30

>и мен ме мързииииии Видимо не те мързи достатъчно.

#12 Виктория Пенелопова 07 02.04.2018 в 22:38:05

Ехеее, мара е ангажирала цялата тролска компаия да цъка минусчета. Много работливи, браво. "за работните е хлябът"

#13 Dox 02.04.2018 в 22:46:35

Брей, каква интересна "дискусия". А бе разбират ги "дискутиращите" тия работи. Особено такива "железни аргументи", като: "А-а--а-а", "М-м-м-м-м", "Да-а-а-а", Тия да не озвучават порно-филм бе? И тая ли дейност е аутсорсвана в България, в Кино-Центъра? Начи, и за това вече не мое се намери западняк, дето да го върши. Дори и срещу "заплащане". Тия ще се разкапат от мързел. И задниците си вече не мое избършат, без да наемат за това индиец, българин......, хм, за други не се сещам.

#14 deowin 02.04.2018 в 23:09:19

>цялата тролска компаия Е всъщност вероятно точно един човек с много акаунти, каквито има няколко наоколо. Доста показателно е кои коментари отнасят потопите от минуси, и кои - потопите от плюсове. Сещаш ли се дали Dox, Conspirator, dedo adji и прочие малоумници някога са получавали по 10 минуса за няма и минута? Разбира се, тяхното обяснение вероятно е конспиративно - някой красив и умен соросоид нарочно слага купища плюсове за тях и минуси на опонентите им. Може даже да съм аз. Инсинуации нек'ви. Той и Немцов сам се е гръмнал гадината, гаранция!

#15 Dox 02.04.2018 в 23:14:19

Ти знаеш ли кой гръмна Немцов?

#17 vanko 02.04.2018 в 23:40:59

deowin | 02.04.201823:09 ... Доста показателно е кои коментари отнасят потопите от минуси, и кои - потопите от плюсове. Сещаш ли се дали Dox, Conspirator, dedo adji и прочие малоумници някога са получавали по 10 минуса за няма и минута? Разбира се, тяхното обяснение вероятно е конспиративно - някой красив и умен соросоид нарочно слага купища плюсове за тях и минуси на опонентите им... Виктория Пенелопова 07 | 02.04.201822:38 Ехеее, мара е ангажирала цялата тролска компаия да цъка минусчета. Много работливи, браво. "за работните е хлябът" А защо ли през главиците ви не минава най-простата и логична причина? Според съдържанието на коментарите, най-много минуси са генерирали просташките - тези изпълнени с необосновани нападки, псувни и с тотална липса на полезна информация. Някои от тях са ваши? Май имате друг, личен проблем, различен от чуждите минуси...

#18 deowin 03.04.2018 в 00:00:13

>А защо ли през главиците ви не минава най-простата и логична причина? Напротив, точно тя минава. Когато броят плюсове/минуси на даден коментар, особено за единица време, драстично се различава от средния такъв, сещаш ли се коя е най-простата и логична причина? Не, не е това, че коментарът е толкова впечатляващ, тъй щото купища хора магически са се възбудили до такава степен, щото да решат едновременно и в точно едно и също време да цъкат +/-. Когато говорим за 3-4, че и повече сигма отклонения, "най-простата и логична" причина е това, че тази извадка съвсем не е от същото разпределение. Ако хвърлиш 10 пъти монета и се пада само ези (~3 сигма), "най-простата и логична" (тоест, най-вероятна) причина не е, че си ебаси каръка, а че монетата не е стандартна. Възможно е, разбира се, да е стандартна (0.1%), но условно на предварителното знание, че си избирал от монети, в които със сигурност има нестандартни, това обяснение не е по-вероятното. >най-много минуси са генерирали просташките - тези изпълнени с необосновани нападки, псувни Това пък наблюдаемо изобщо не е така. Корелацията между обема лични нападки и псувни и броя +/- е пренебрежима, ако изобщо има такава. Всъщност се тества тривиално - напиши един коментар само с псувни и виж дали ще получи дори една +/- реакция, камо ли пък 10. За минута. Ако не събере, хипотезата ти е успешно отхвърлена. Да, отлично знам, че няма да я тестваш. Неудобно е някак. Като цяло май ти си този, който изглежда има силно нереалистични представи за това кое е "най-простата и логична" причина на лесно наблюдаеми феномени.

#20 dedo adji 03.04.2018 в 00:41:28

Дискусията се объхрна на счетоводство за плюсове и минуси, водено от деосвин, в което ме включва в групата си за повишено внимание. Чудя се дали да се чувствам поласкан или не. Като всеки нормално самолюбив човек обръщам внимание как публиката оценява изказванията ми. Спомням си до 8 минуса и 8 плюса. За 10 нямам спомен, но щом счетоводителят казва, може и да е имало Но да водиш не само счетоводство, но и да ги отчиташ по време до минута вече иска особен вид свинска комплексарщина. Своите отчиташ ли, прасчо или ти ги отчитат от трол центъра. Вярно е наблюдението на свинчопрас, че най-просташките постове не отнасят най-много минуси, да не разписваме поименно. А горката Победка, която рядко изпуска вулгаризми е отнесла с колата. Макар, че ме разлюби и охули, не съм съгласен. Това с мара комуниската даже е леко остроумно. Вервай ми, Победке, от мен минус нямаш, аз изобщо не съм кликнал нито един минус в това кафене, само нарядко по някой плюс. Както и да е, темата беше изявлението на Маша Захарна, по задание на Лавров, за световното по футбол. На пръв поглед не е безумно. Призиви за бойкот и отмяна на световното се чуха още след присъединяването на Крим. И останаха глас в пустиня. Футболът е не само спорт а и много милиарден бизнес и един такъв провал би ударил, може би с милиарди много западни интереси. Лавров естествено не вярва в тая своя "конспиративна теорийка". Пуска я в отговор на конспиративната теорийка на Тереза Мей, която си вярва. Тая лелка от няколко месеца яко я тресе климактерична истерия. И успя да истеризира и английската публика, на която много не й трябва. И от цялата дандания остана много шум за нищо.

#21 Conspirator 03.04.2018 в 00:53:14

Отговорът е малко по-различен,що се отнася до целта на аферата ''Скрипал''. На първо четене и на най-големия ''малоумник''/цитирам Свински/е наясно,че последният,който има никакъв интерес от нескопосания опит за ликвидиране на баща и дъщеря Скрипал е Русия,като държава и политика. На второ четене е разбираемо,че държава от имперски или пост-имперски тип,каквато е Великобритания,напълно владее вътрешния контрол над информацията,съответно-на дезинформацията и съответно може да мачка болшинството от главите на поданиците си като пластелин.Абсолютно същото е вярно и за Русия,с тази разлика,че контролът върху СМИ не е в ръцете на световната ''демократична''общност. На трето четене е същността на проблема.Между 2003 и 2007 година Великобритания изтърва тоталния контрол и собствеността на руските природни богатства,в частност-петрол и газ.По-скоро и бяха избити от зъбите.Марионетката Ходорковски се опита безславно да продаде директно на Ротшилд/Лондонския клон/контролът на 85 процента от наличните резерви от петрол и газ за смешните 29 милиарда долара.Опитът да бъдат срутени нефтените и газови цени през 2015 г./веднага след намесата на Русия в Сирия/ претърпя пълен провал.Престолонаследникът Салман от Саудитите се готви да сключи 20 годишна сделка с Русия за КОНТРОЛ на цените.За капак,китайците отвориха борса за суров петрол като цената е в юани. Явно,тези,които дърпат конците в Лондон са преценили,че за момента Русия е най-належаща за смачкване.Особено,след като руснаците изправиха Асад в Сирия на крака.Ако 2015 година сирийският режим беше паднал,следващите арабски''пролети'' щяха да са в Йордания и Саудитска Арабия и сделката между Саудитите и Русия за КОНТРОЛ/повтарям/на световните цени нямаше да има между кой да се сключва. Простичко е.Виж пътят на Големите пари.

Новините

Най-четените