Смешните опити на сериали да прикриват бременност

Жените в Холивуд често се оплакват от дискриминация в заплащането или в значимостта на ролите си. Има обаче една тема, която рядко се обсъжда - бременността.

През тази година Натали Портман не се яви на червения килим на наградите „Оскар", тъй като беше в напреднала бременност. Бионсе, от друга страна, използва издутото си коремче, за да влезе в ролята на богиня на плодородието по време на раздаването на наградите „Грами".

Когато става дума за телевизия обаче, нещата са по-сложни. Там трябва да има предвидимост с месеци напред и вариантът актьорите просто да не се появят не съществува. Когато става дума за забременяване на актриси с водеща роля в сериал, сценаристите и режисьорите трябва да бъдат много креативни, за да прикриват какво се случва извън плана. Някои вкарват бременността в историята на героинята си и я обричат да има дете и на снимачната площадка. Други предпочитат обратното - да прикрият бременността на актрисата по нестандартни начини - като използването на твърде много лампи, саксии и големи чанти в кадър.

Предлагаме ви в галерията да видите как част от най-известните сериали от последните години са прикривали бременността на част от водещите си актриси.

#1 e-mil 03.03.2017 в 07:55:38

"Смешните опити на сериали да прикриват..." ... а в половината примери изобщо не я прикриват.

Новините

Най-четените