Stranger Things и още сериали, които да не пропускаме през юли

Докато някои посрещат утрото на 1 юли, вгледани в хоризонта, а вълните мият пясъка от краката им, други са закотвени на работа и могат само да мечтаят за това бягство от всекидневието.

За щастие, телевизията предлага достатъчно възможности за разтуха от реалността и напук на всеобщото вярване, лятото никак не е „сух сезон" за тв-продукциите.

Големите телевизионни компании са запазили по някой жокер в ръкава си и са подготвени да ви държат залепени за екрана чак до есента.

Най-яркото доказателство за това е завръщането на Stranger Things именно през юли.

Трейлърът, който се появи преди малко повече от седмица, сгъсти напрежението и усили нетърпението за появата на трети сезон на сериала.

Действието в този сезон се развива по време на лятната ваканция, а героите трябва да се справят с порастването наред с проблемите, предизвикани от злото, което не изчезва, а само еволюира, а краткото рекламно видео подсказва, че си е намерило и ново тяло.

Завръщането на Stranger Things очакваме на 4 юли по Netflix, а в галерията можете да видите кои други сериали може да гледате през месеца.

Новините

Най-четените