Най-яките снимки на звездите от Лято 2018

Ако лесно ви обхваща завист, когато гледате снимките от нечия ваканция, най-добре ще е да седите настрана от социалните мрежи.

Там ще видите любимите си знаменитости да си почиват на лазурни плажове или да обикалят екзотичните кътчета на Европа и Азия.

Сред често срещаните пейзажи са тези от Италия, Хърватия и Гърция, но, разбира се, няма как да не мернете Айфеловата кула или Биг Бен.

Моделът Бела Хадид избра да обиколи цяла Европа и да види от всичко по много, докато колежките й Бехати Принслу и Кандис Суейнпоуъл предпочетоха да събират тен и да се разхлаждат в кристално сини морски води.

И ако имате нужда от доза слънце в колебливото лято навън, дори и да е само по профилите в Instagram на известните, сега е идеалният момент да го направите и да се заредите с настроение за много слънце и коктейли на плажа.

Възможно е да си мислите, че за любимите ви актьори и модели няма и ден почивка от проектите им? Е, лъжете се.

Всеки от тях е успял да си открадне няколко дена, които да сподели с близките и приятелите си, а очевидно и с последователите си в интернет.

Така че в галерията ще видите как прекарват ваканцията си 13 от звездите, които не се притесняват да споделят преживяванията си с феновете си.

Новините

Най-четените