Те са "долни" пушачи и не им пука

Напоследък пушачите у нас са изправени пред още едно предизвикателство - ужасяващите картинки върху новите кутии цигари.

Мъртъвци, обезобразени органи, развалени зъби, болнични легла, увредени човешки ембриони и какви ли не още ужасии алармират от джоба на всеки пристрастен към никотина гражданин за вредите от тютюнопушенето.

В общественото пространство се чуват противоречиви мнения относно доколко това ще помогне на хората да се откажат от вредните си навици. Психолози, лекари и обикновени зависими спорят и обсъждат реалните ползи от променения дизайн на цигарените опаковки.

Мненията са разнопосочни, но факт е, че цигарите са част от живота на хората по целия свят.

А в капана на този неустоим порок попадат както обикновени граждани, така и знаменитости, които за мнозина са примери за подражание и лидери на мнение.

Вижте в галерията някои от най-големите холивудски звезди и преуспели музикални изпълнители, уловени в крачка с цигара в ръка.

#1 coffeeman 10.08.2016 в 16:19:39

Майли не само пуши на сцената, а в този конкретен случай пуши марихуана. Не мога да повярвам, че сте изпуснали това уточнение

#2 coffeeman 10.08.2016 в 16:20:25

Майли не само пуши на сцената , а в този конкретен случай пуши марихуана на сцената. Не мога да повярвам, че сте изпуснали този факт Вебкафе

#3 dedo adji 26.09.2016 в 13:15:22

Понеже съм на тютюнева вълна, реших да се включа, макар и със закъснение. Отбелязах някои неточности в статията. 1. Пропуснат е сър Пол Маккартни. Не си спомням негова снимка без цигара. 2. Пороци са лъжливостта, крадливостта, алчността, злобата и т. н. Пушенето е навик, вреден за здравето, и това ви го казва човек, който не може без две кутии на ден. Не съм порочен. 3. Били хванати в крачка. Ама те крили ли са се? Сигурен съм, че папараците са тиражирали хващането по всички щати, придружено със полагащото се възмущение и дюдюкане. Паднали ли са продажбите на знаменитостите? У нас знам един юнак, който се отказа от услугите на една адвокатка, защото пушела. Хвана друга, която не пуши, и тя у състави един договор, дето още си го трие на главата.

Новините

Най-четените