Най-мразените известни личности за 2018 г.

В епохата, в която всеки човек по всяко време може да намери за какво да се разгневи и на какво да се обиди - независимо дали от вяра, пол, етнос, цвят на кожата, сексуална ориентация или политически възгледи - да бъдеш сред най-недолюбваните личности е все по-трудно начинание.

Въпреки това някои все пак успяват да се отличат. Социалните мрежи не прощават никому издънките и вълни от гневни коментари дебнат зад всяко действие - малко или голямо.

Дали с неподходящи изказвания, дали с обвинения срещу тях и спечелен негативен имидж, или просто защото са се държали по тъп начин, известните личности успяват да си навлекат "любовта" на хората.

В галерията можете да видите 10 сред "най-отличилите се" популярни лица, които си навлякоха гнева на масите.

#1 boian 12.12.2018 в 00:24:06

Въпреки това и до днес много фенове така и не са убедени, че Деп е невинен и гледат на него под вежди (изливайки критиките си в социалните мрежи). ...................... Мдааа кажат ли нещо за сестра ти, ходи обяснявай, че нямаш сестра. Тъпо, кафеджии. Много тъпо.

#2 boian 12.12.2018 в 00:27:53

И все пак обвиненията в сексуален тормоз, които се появиха срещу Брет Кавано определено бяха силни и изключително остри. В крайна сметка се стигна дотам, че разследване на ФБР трябваше да го оневинява (или поне да установи, че доказателства срещу него няма) .................. Ей, не си поплювате, копате дълбоко надолу. Значи, имало било остри обвинения. Ама ФБР ги опровергало, Ама пък това не било достатъчно. И кой е достатъчно достоен да ви убеди? Марсианците? Жалка работа.

#4 Xaoc 12.12.2018 в 11:45:12

В тази класация не видях Валери Симеонов

#5 deowin 12.12.2018 в 16:35:41

>Тръмп, най ме кефи че изобщо не му дреме за коментарите Нищо подобно. Има една фундаментална и пределно очевидна проста истина, която стои в основата на целия живот на Тръмп - като почнем от игричките му на строителен магнат с парите на баща си, които му костват сериозни финансови загуби (днес Тръмп щеше да е над 4 пъти по-богат, ако през 70те просто ги беше инвестирал в широкия пазар и беше си лежал на задника през следващите 50 години), минем през трите смени на куртизанка с по-млада, които доста подходящо могат да се нарекат "бракуване"; импотентната злоба към Обама, който олицетворява всичко, което Тръмп не е и никога няма да бъде; кандидатурата му за президент и цялата му политическа реторика, въртяща се единствено около неговата личност; основният му бизнес да продава своето собствено име като марка, защото копнее името "Тръмп" да се свързва с успехи и лукс; начинът, по който се отнася към всички, които не са безкрайно въодушевени от великите му постижения; тънкокожието, с което е широкопопулярен (безпрецедентно е президент на щатите да отделя време за лични нападки към журналисти, актьори, ТВ водещи и всевъзможни други популярни личности, както Тръмп прави почти ежедневно по туитър); постоянните хвалби, че "има най-добрите думи", най-големите тълпи, най-многото избиратели, всички го харесват, всички искат да работя за него (вече 6 души му отказват да станат началник на щаба след Кели), и стигнем до най-дребнавите детайли около физическата му форма - например, маниакалната упоритост, с която Тръмп твърди, че не е болестно затлъстял (очевидно е), не е стар (очевидно е), не е оплешивяващ (очевидно е), а е здрав, вирилен, красив, потентен мъжкар с чудесен, здравословен тен на кожата, какъвто безкрайно очевидно не е. Всичко това смърди зловещо на комплексарщина. На Тръмп не просто му дреме за мнението на околните, на него за нищо друго не му дреме. Целият живот на Тръмп е един измъчен опит да докаже пред света, че е нещо, което никога не е бил и никога няма да бъде - не, не свестен човек, на Тръмп не му дреме за това, но определено му дреме да го виждат като умен и способен бизнесмен и ръководител. Какъвто не е. Светът е пълен с глупаци, много от които лесно се подлъгаха и му повярваха - като почнем от излъгани бизнес партньори, изпълнители, студенти в ТръмпУ и прочие, и стигнем до избирателите му и простоватите странични наблюдатели, които ти прекрасно илюстрираш. Не очаквам да плеснеш с ръце и да кажеш "а, верно, май доста комплексарщина има във всички действия на Тръмп, независимо какви са му думите". Глупаците никога не го правят. Очевидно - иначе нямаше да са глупаци. Обикновеният глупак е дори по-силно комплексиран от Тръмп, заради което не може никога да си позволи да си промени мнението в светлината на фактите. Кажи ми, че съм просто прасе, и си готов.

#6 Mitglied 555 12.12.2018 в 18:38:41

Онзи момент, в който случаен човек само споменава името Тръмп в изречение от 18 думи, точно половината от които - едно- и двебуквени, а Прасюгера подскача като от дълбоко забит отзад ВВС и изписва две страници с до болка втръсналите ни негови еднотипни нищо-не-значещи простотии... БЕЗЦЕННО!

#7 Spider 12.12.2018 в 22:53:15

Е па трябва да го забележат деовина, иначе как така неговите комплекси ще седят невидени. Айде разбрахме, че си иска Обамата пак за президент, ама тия нападки към Мелания Тръмп си показват и бая омраза към по-красивите и успели жени. Явно някой има проблеми с жените и в последно време го раздава мастурбатор,а ? По темата - Кание Уест е музикант, интересно ми е кой точно е хукнал да му държи сметка за собствено мнение. Розан Бар и оная от FOX даже не чатнах защо са ги изгонили - понеже SJW не им е харесало как са си изразили мнението ? Брет Кавано ФБР го оневини. Дали Джони Деп е пердашил жена си, да каже полицията. А скалъпената история с Кристиано Роналдо ми е най-забавна. Как на горката овца й е паднало да спи с един от най-красивите мъже на планетата (no homo), и когато е профукала 300 000 $, дадени й за да си мълчи, новият й адвокат е решил да изкрънкат още пари. Как беше - човешката алчност насищане няма.

#9 deowin 13.12.2018 в 00:07:18

>почти 100 % от случаите е в обяснителен режим Ако "изобщо не му дреме", защо точно ще се обяснява на когото и да било, камо ли пък за щяло и нещяло? Щом се обяснява на другите, значи му дреме какво мислят. QED.

#11 Дракон с кисело зеле 13.12.2018 в 01:10:12

Дали Джони Деп е пердашил жена си, да каже полицията. --- Полицията каза, че не я е пердашил: https://people.com/crime/amber-heard-abuse-allegations-lapd-found-no-crime/ Снимките на Амбър Хърд от деня, след като Деп би трябвало да й е смачкал физиономията, също показват, че това не се е случило: https://www.dailymail.co.uk/news/article-3613134/Amber-Heard-files-domestic-violence-restraining-order-against-Johnny-Deep-submits-photo-showing-large-bruise-face-evidence.html От друга страна, обвиненията в насилие дойдоха, след като Джони Деп отказа да й плаща по петдесет хиляди долара на месец издръжка. Слочаенос?

#12 Spider 13.12.2018 в 13:00:57

Явно тя тая е толкова тъпа, че даже не е успяла да го провокира да й забие един шамар. Може пък Джонито Деп да е умен. По темата за другите от списъка - Зукърбърг по принцип ми е неприятен, обаче колко е виновен лично за проблемите в фейсбук, не знам. Логан Пол и оня разноцветно облечен мангал с татусите обаче с пълно право са в списъка - колко тъп трябва да си, да се гавриш със самоубиец за лайкове, или да снимаш клипове със сексуално съдържание с 13-годишни ?

#13 Шамито 13.12.2018 в 14:42:06

Да попиташ примерно 5000 души с този въпрос и да представяш кардинални изводи е типично само за курвенската демокрация където правото да бъдеш информиран всъщност е възможност да бъдеш манипулиран.

#14 deowin 13.12.2018 в 18:36:33

>Да попиташ примерно 5000 души с този въпрос и да представяш кардинални изводи е типично само за курвенската демокрация Истинската демокрация, предполагам, е да попиташ само Шамито и да представяш кардинални изводи на основата само на неговото мнение.

Новините

Най-четените