Най-големите тъпизми, изричани от звездите

Никой никога не е застрахован от това да стане за резил. Колкото си по-популярен, толкова по-публичен е позорът, когато направиш някаква изцепка.

Не е нужно да си глупав човек, за да направиш тъпо изказване. Понякога оставаме като ударени с мокър парцал, когато някоя иначе така симпатична и интелигентно изглеждаща знаменитост успее да избухне с най-нелепото становище на света.

Друг път... Така да се каже... Не сме особено изненадани. Знаете, има звезди, които просто раждат бисер след бисер. Понякога си мислим, че ако нарочно ги умуваха, нямаше да им се получава толкова успешно.

Вижте в галерията кои са някои от най-големите тъпизми, изричани от звездите.

#2 бай Йух 18.03.2017 в 00:01:53

Ех, Божинка, пак ни прослави. Най-големия тъпизъм е твоя, заедно с на Шварценегер. Никой от показаните тук не блести с особен интелект и това се знае от целия свят, ама ти и Терминатора направо разцепихте мрака

#3 dedo adji 03.04.2017 в 07:44:52

Байчо, защо слагаш божинката на една дъска с терминатора? Не, че за терминатор или за губернатор се иска много акъл, но според мене, човекът си изказва здравите разбирания по повод новомодните еднополови бракове. Не се уточнява кога го е казал, но едва ли е било по време на кандидатската му кампания, и то с Калифорния. Иначе щеше да гледа губернаторската разиденция през крив макарон. Значи не е толкова прост.

Новините

Най-четените