Фестивално време

Сезонът на бохемите настъпва стремително с покачване на температурите. Свободният дух излиза от бутилката, за да се пресели из паркове, открити заведения и фестивални сцени. Градският живот ще танцува под звездите и със звездите по срязани дънки и блузи в ярки цветове. Защото е време за повече музика на живо.

Стягайте се за купон с любимите групи и любимите хора.

В България предстоят няколко големи концерти, които са задължителни за всеки меломан - The Prodigy ще се опитат пак да свалят Бургас на колене, топ диджеят Tiesto ще взриви „Арена Армеец", а URIAH HEEP ще гостуват в Пловдив. Списъкът може да бъде продължен, но със сигурност да бъдеш част от възторжена тълпа ентусиазирани хора е невероятно изживяване и действа притеглящо като наркотик.

Най-приятното и пищно събитие в света определено е Coachella Valley Music and Arts Festival, перлата в пустинята на Колорадо.

Хиляди музикални поклонници се стигат в слънчевата долина Коачела от 1999-та година насам, сред тях доста модели и знаменитости. Така де, кой може да забрави танцуващия бясно Леонардо Ди Каприо на същия този фестивал, преди две години?

Coachella буквално гъделичка фантазията с музикални сцени за всеки вкус, арт пространства, мащабни инсталации, независим театър, изобщо с микс от изкуства.

Затова не е учудващо, че за поредна година модният бранд H&M се съюзява с творческото пиршество на Coachella, за да създаде най-цветната си фестивална колекция за годината.

От блузи с фолклорни елементи, топове с мъниста, през срязани дънкови панталонки и задължителните шапки с периферия за момичетата, до тениски с принт и контрастиращи ризи, бермуди и дънкови панталони за момчетата, H&M са се погрижили да има по нещо за всеки вкус - музикален или моден.

Независимо дали провеждате дълга подготовка за концерта на някой любим изпълнител или просто стягате багажа в последния момент, за да отпътувате към далечна музикална дестинация, H&M ще ви предложи модерна визия и стил.

„За нас Coachella позволява да изразим енергията си чрез модата и музиката, и именно това демонстрираме с колекцията си", казва дизайнерът на марката Рос Лийдън.

Колекцията на бранда комбинира в себе си приключенския дух на сезона, подправен с игривост, лекота и чувство на принадлежност. #HMLovesCoachella вече е в магазините по целия свят, включително и у нас, както и онлайн.

 

Новините

Най-четените