Малко невнимание и си натиснал ентер

"Малко невнимание и си натиснал ентер" - това е статусът, който ще вдъхнови цяло парти на Absolut като кулминация на кампанията #AbsolutVoices.

Той е избран сред стотиците забавни, иронични или критични статуси, публикувани на abslt.bg. Негов автор е Милен Баятев, спечелил гласовете на журито в конкурса, съставено от съвременния поет Стефан Икога, мастър шефката Божана Кацарова, рапъра Григовор и половината от дуото на МайкоМила! - Елисавета, известна в социалните мрежи като LetiashtataKozzila Erato.

След дълги и разгорещени дискусии журито се обедини околко мисълта на Милен Баятев, по професия пожарникар, станал известен с чувството си за хумор онлайн, заради темата, свързана с особеностите на днешните виртуални комуникации, в която лесно всеки може да се припознае.

Основен фокус на кампанията #AbsolutVoices е идеята, че в ерата на социалните мрежи всеки глас може да бъде чут и да стигне далеч.

Темата на статуса ще бъде използвана като вдъхновение за парти на 17 май, което ще се състои в подземната зала на Corso Party Center (срещу Руската църква, на бул. Цар Освободител 10).

Специално по този повод идва и известен диджей и любимец на софийската парти сцена - германецът Tensnake, станал световноизвестен със своя хит Coma Cat.

Кампанията #AbsolutVoices започна през март с тайнствени постери, които преносоха оригинални статуси от социалните мрежи по софийските улици, и продължи с над 700 мъдри и забавни мисли, с които можете да се смеете oще дълго на www.abslt.bg.

Новините

Най-четените