Кредитна карта за студенти от Бяла Карта

Има една група, за която зимните празници започват в началото на декември и свършват в средата на февруари - това, разбира се, са студентите, които не отказват поводите за добро настроение, помрачавани единствено от време на време от винаги внезапно появяващата се сесия.

Какво са празниците обаче без подаръци, и какво са подаръци без пари?

Международната кредитна карата Бяла Карта - Visa Classic, вече има специално предложение за студентите в страната.

Срещу студентска книжка учащите могат да се възползват от преференциални условия- безлихвено онлайн пазаруване в продължение на 6 месеца и 60 дни гратисен период за всяка дигитална транзакция.

Бяла Карта е иновативен продукт, който се предлага от Аксес Файнанс.

"Студентският празник", който компанията предлага е от 16 ноември 2015 г. до 16 февруари 2016 г. и включва най-активните предстоящи празници: 8-ми декември, Коледа и Нова Година, и Св. Валентин.

"Новата ни инициатива, насочена към студентите в страната, е в унисон с амбицията ни да предлагаме иновативни и леснодостъпни продукти на нашите потребители и по този начин да станем част от живота на хората. С тази кампания искаме да дадем възможност за младите хора да получат кредитна карта, да пазаруват свободно онлайн, да се забавляват с приятели, при това с облекчени условия, които им гарантира Бяла Карта.

Удобството и грижата за клиентите ни са наша приоритетна задача.

Вярваме, че по този начин отговаряме на високите им очаквания и оправдаваме доверието, което са ни гласували вече над 40 хил. потребители", коментира старта на инициативата Цветан Кръстев, управител на Аксес Файнанс.

Бяла Карта не се изчерпва предложенията си с актуалната промоция за студенти. От международната кредитна карта могат да се възползват потребители с различен социален или финансов статус.

Кредитният лимит е в размер от 100 лв. до 3000 лв., а кандидатстването за картата става онлайн или по телефон.

При одобрение платежният инструмент се получава безплатно по куриер, заедно с всички необходими документи, след което се активира.

При Бяла Карта не се начисляват обичайните такси за теглене от банкомат в страната, нито такса издаване или годишна такса за обслужване.

Такси за плащане в търговски обекти или онлайн също не се удържат. В основата на модела на иновативната карта е индивидуалният подход, поради което всеки клиент може да се възползва от услугите на персонален акаунт мениджър при необходимост от информация и съдействие дори в труден за него момент.

Повече за предложението за студенти от Бяла Карта, както и пълните условия на промоцията, може да откриете на сайта на продукта: www.bialakarta.bg

Новините

Най-четените