Слави Бинев мина в листата на ДПС

Бившият депутат от Патриотичния фронт Слави Бинев влиза в изборната надпревара като водач на листата на ДПС за 23 МИР в София, съобщава Нова телевизия. Преди да бъде част от Патриотичния фронт, Бинев беше евродепутат от „Атака" и кандидат за кмет от партията на Волен Сидеров за София през 2007 година.

През 2014 година Слави Бинев беше председател на комисията по култура и медии, но заради общественото недоволство, което позицията му предизвика, подаде оставка.

На поста си беше наследен от Поли Карастоянова.

В листата на ДПС влиза още един бивш депутат на „Атака" от 41-ото Народно събрание - Камен Петков. Той ще е втори в листата за 25 МИР - София.

#1 TheRock 21.02.2017 в 19:20:32

Сега разбрахте ли че всички са едно - ДС?!

#3 Bai Hoi 22.02.2017 в 11:50:53

Ако може да има нещо полезно в ДПС, то е че в момента разкриват по брутален начин що за организации са тези пишман-патритотични формирования и от какви хора са съставени. "Патриотизмът е последното убежище на негодниците" - не знам дали го е казал Самюел Джонсън наистина, но знам, че който и да е, е бил много прав! Този т.н. Патриотичен фронт беше на първо място от последното НС по брой бивши агенти на ДС, а не бяха кой знае колко голяма парламентарна група. За безпринципността им какво да се каже - плюха се с кървави храчки с Атака няколко години, наричаха Волен Сидеров перхидролено човече от трибуната, извинисебе, заливане с вода на трибуната и какви ли не изцепки, а сега прегърнати....Обявяват ДПС за най-голям враг, а бившите им депутати в на ДПС листите....Искрено съжалявам хората, които им вярват и смятат, че са нещо по-различно от останалите партии на статуквото като ГЕРБ, БСП и ДПС и техните производни. Заради подобни злокачествени израстъци думата патриот в един момент ще стане обидна...

Новините

Най-четените