МВР арестува побойниците от Околовръстното

Тримата мъже, които нападнаха с метална палка шофьор на Околовръстното шосе в София, са задържани от полицията, след като в социалните мрежи беше публикуван клип с побоя.

Инцидентът се случи в сряда следобед, след като джипът на тримата е засякъл друг лек автомобил.

Шофьорът на колата е подал сигнал с клаксон, което е довело до агресивната реакция. Записът е правен от пътника в колата на пострадалия шофьор.

Пребитият мъж е с три избити зъба, контузии в областта на носа и контузии по ръката.

Пред Нова ТВ той обясни, че е бил принуден да спре, след като е притиснат до бордюра от джипа и още един автомобил.

Според свидетелските му показания нападателите са били въоръжени с пистолети. По непотвърдена информация на телевизията - тримата мъже са служители в частна охранителна фирма.

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", разказва пострадалият.

Полицията издирва избягалите мутри, пребили шофьор на Околовръстното:http://www.blitz.bg/news/article/395142Моля, който има информация за нападателите и техните коли от видеото да я публикува или да се свърже с мен на Л.С.

Posted by Vaso Vaso on Wednesday, 24 February 2016

Сигналът за побой е постъпил вчера, към 17 и 40 часа в полицията. Пострадалият мъж сам е потърсил медицинска помощ в болнично заведение.

#1 TheRock 25.02.2016 в 09:43:36

Вижте ги хубаво, някой от тия ще ни стане премиер - министър след време!

#2 pixie 25.02.2016 в 12:17:51

Главният прокурор щял да се занимава със случая, щото тия не са случайни. Предвид подробностите не чакайте кой знае какъв ефективен резултат.

#4 Никой 26.02.2016 в 00:41:44

Атлета "бил с телескопична палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му"!!! Кога ще е готова експертизата, доказваща вродена мутация, която води до окапване на зъбите? Време е да преслушаме "Go West" - https://www.youtube.com/watch?v=SezoGW_z9w0 А за любителите на момченца - https://www.youtube.com/watch?v=1wc-AQJ2MYo

Новините

Най-четените