Сидеров: "Недобри съветници" подвели Путин

Председателят на "Атака" Волен Сидеров отдаде "македонската" реплика на руския президент Владимир Путин на "недобро познаване на фактите или недобър съветнически състав".

"Може да се каже, че в руската позиция има напредък, защото навремето се е твърдяло, че Ленин е измислил азбуката", каза Сидеров, който наскоро беше избран за ръководител на делегацията в Интерпарламентарната асамблея по православие.

Той подкрепи реакцията на правителството, но обяви, че такава трябва да има "не само по руска посока, а и спрямо Турция за претенциите й".

#1 TheRock 27.05.2017 в 21:41:33

Тая мърша патриот ли се зовеше!? Пфу! Боклук!

#2 TheRock 27.05.2017 в 22:25:52

ПАТРИОТ Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата. Христо Ботев ==== Сидеров, като за тебе написано, а? Мършо тиииии!!!

Новините

Най-четените