Подновяват протестите в Асеновград

Близки на децата спортисти, които пострадаха при побой, нанесен им от тълпа роми в края на юни в Асеновград, обявиха, че възнамеряват да подновяват масовите протести тази седмица.

Повод за това стана документ, получен от бащата на две от пострадалите деца - Йордан Тодоров.

В него пише, че съдът прекратява съдебното производство срещу заподозрените за участие в побоя жители на ромската махала, поради процесуални нарушения, и делото се връща на прокуратурата.

Тодоров се опасява, че това ще доведе до освобождаване от ареста на хората, които са нападнали децата и техните треньори.

Мъжът е категоричен, че протест ще бъде организиран още до края на седмицата.

#1 TheRock 23.10.2017 в 17:20:31

Спомням си с носталгия как преди време достойните граждани на Асеновград, водени от музикнтите на местния църковен хор, въстанаха срещу самозабравилия се местен свещеник и покровителя му, накиченият с ролекси пловдивски митрополит Николай. Бяха пуснали и подписка за изгонване на рублофилското митрополитче от лоното на БПЦ, която извади на показ степента на натрупаната обществена енергия в посока радикално разчистване на корумпирания ни и продажен църковен “елит”. Положението беше станало “неуправляемо” за кагебистките кукловоди с ресор “православие” и затова те КРИЗИСНО И НЕ СЪВСЕМ ОБОСНОВАНО ( нямаше време!) организираха на асеновградското гражданство това СТРАННО, БЕЗПРИЧИННО циганско нападение срещу дечицата-спортисти и така ОТКЛОНИХА взривоопасната гражданска енергия от важния за сценария им по овладяване на БПЦ митрополит към обичайния “козел отпущения” ( bouc emissaire) циганският етнос! Сега никой в Асеновград не протестира срещу корумпирания и продажен митрополит Николай, всички там са погнали циганите!

Новините

Най-четените