Жена загина на пешеходна пътека в София

Възрастна жена е починала, след като тази сутрин е ударена от автомобил на обозначена пешеходна пътека в столицата. Инцидентът е станал на кръстовище на бул. "Никола Вапцаров".

67-годишната жена е блъсната, докато пресича на пешеходна пътека. В 7:20 часа МВР София получава сигнал за пътен инцидент, който е станал около 6:55 на бул. "Никола Вапцаров" и пресечката му с ул. "Атанас Дуков".

Автомобилът е шофиран от 43-годишен мъж. По първоначалната информация жената е починала на път за болницата. Водачът е с отрицателна проба за алкохол.

#1 Nikkor 28.09.2017 в 12:39:13

Преди двадни един идиот щеше и мен да удари на пешеходна пътека. Пресичам две ленти в едната посока, минавам през малкото островче между ниски бетонни блокове. В двете ленти които са в другата посока, на два метра от пешеходната пътека има легнал полицай. В по-близката до мене лента кола тъкмо минава през легналия полицай и спира и ме оставя да мина. Аз продължавам и съм на 2/3 от пътя до отсрещния тротоар. В последната лента шофьорът минава бавно през легналия полицай при това е назад в сравнение с първата кола, но не спира и макар и бавно продължава. Засилих ход и накрая ми се наложи да изтичам. Простакът му с простак спря чак когато бях на тротоара. Обърнах се и му изкрещях "На пътеката съм, НА ПЪТЕКАТА СЪМ". Той започна да ми се извинява, а шматката до него ми се хилеше като...

#2 twoflower 28.09.2017 в 14:17:29

А аз като бях малък се разминах на косъм с ухапване от болонката на комшията.

#3 Люба6а 29.09.2017 в 03:01:13

еми убита е на "правилното място за пешеходци"според закона в чалгарийския свинарник...така е бе...ще ви бием и убиваме навсякъде по тази прокълната територия-докато един ден свинете(комунистическите) сами не се заръфат смъртно..

Новините

Най-четените