Битото в София дете излезе от кома

3-годишното дете, което беше пребито от двама 18-годишни младежи в София, е излязло от кома. Малкият Христо вече е на самостоятелно дишане и не се планира втора операция, съобщава БГНЕС. Майката - цигуларката Невена Ваклинска, е допусната да види сина си.

Днес съдът гледа мерките за неотклонение на Александър Донов и Патрик Първев, обвинени в опит за убийство заради жестокия побой над детето. По-рано днес стана ясно, че двамата смятали, че чрез побоя превъзпитават детето, което според тях е палаво и разглезено.

Според разследващи подбудите на двете момчета за жестокия побой не са от хулигански характер.

Не е ясно обаче защо 18-годишните младежи са заснели с мобилен телефон част от действията си. Разпитите по случая продължават вече трети ден. Ще се изясняват и още подробности. Вече са разпитани и близки на двете момчета и съседи.

#1 Мая Стоева 23.07.2015 в 15:15:46

Цитат: Според разследващи подбудите на двете момчета за жестокия побой не са от хулигански характер. Уебкафе, бихте ли разяснили за тъпаци като нас - дето искаме наказание и то страшно! за тия изроди - какво означава горния цитат от статията!? Накъде биете!? Тия две торби лайна са нещо изнервени били!? или неразбрани, нереализирани и т.н.!? Демек - да отърват някоя годинка!? Или аз нещо грешно съм разбрала за подбудите им!? Или съм толкова несхватлива, че не мога да фана кой жертва и кой толерантен!? Обяснете, аджеба ...

Новините

Най-четените