"Атака": Актьори първи ни нападнаха пред НАТФИЗ

На 23 октомври представители на "Атака" вървели по ул. "Раковски", за да разлепят плакати срещу дрогата, минали край НАТФИЗ, когато били нападнати и удряни. Тази версия лансира на пресконференция депутатът Десислав Чуколов.

Пред bTV единият от актьорите - Анатоли Лазаров, каза, че Волен Сидеров го е ударил в корема.

Днес от "Атака" показаха кадри, на които се вижда как Сидеров и Чуколов са ударени. Чуколов уточни, че пълният запис е предоставен на полицията.

Сидеров държи кофа, а в другата - "мече", с което се лепят плакатите, как може да удари някого, коментира Чуколов. Той разказа, че на него самия са му паднали очилата, а на репортера на телевизия "Алфа" очилата са били счупени.

"Това са избрани кадри. Не съм ударил никого, категоричен беше актьорът Анатоли Лазаров. Това е манипулиране на общественото мнение. Жертвите сме ние, трябва да ни се извинят, подчерта и колегата му Евгени Будинов.

#1 Виктория Пенелопова 07 08.11.2015 в 20:16:31

Извинете за стария виц, но ситуацията просто си го иска. Та...Сидеров бил на посещение в 21 ОДЗ в столицата. Впоследствие, в полицията, той обяснил, че децата са го нападнали и пребили.

#5 sim4o 09.11.2015 в 20:16:06

Георги К. Бояджиев.1675208170 | 09.11.201507:43 MY COMMENT: - Нали не твърдите, че Спецът на скандалите случайно, ама съвсем случайно се е навъртал покрай Театралната академия ----------------------- Разбира се,че не .. както казват от "Атака" идеята е била, ДА СЕ ЗАПОЧНЕ КАМПАНИЯ , против дрогата поне с плакати, покрай учебните заведения - гимназии и вузове! Та нищо случайно няма! .. правилно ...

#6 sim4o 10.11.2015 в 15:35:39

Георги К. Бояджиев.1675208170 | 09.11.201507:43 MY COMMENT: ... и че този исторически момент съвсем, ама па хептен случайно е заснет с кинокамера. .. ------------------------ Не е случайно! Правили са репортаж от телевизията за кампанията "Не на дрогата"... П.П. На единия от журналистите, са му счупени очилата, от пияните артистични хулигани .. Абе, приятелю, ти да не мислиш, че на мача Левски-Литекс примерно, хората с камери, са отишли случайно ?? Не-не е случайно - от телевизиите са - правят репортажи за мача !!.. Та така и за улица Раковски - репортаж ... (на френски: reportage, докладване) ... Айде да възстановим събитията .. 1.Има кампания "Не на дрогата" с лепене на плакати и поканени хора от телевизията .. правят го-за пропаганда да ти кажа .. ама законът не им забранява изрично! 2.Трима-четирима пийнали, счупват очилата на журналист, удрят разлепващия плакатите, който е с кофичка лепило в малките си ръчички, и за да се укрият-нахлуват в НАТФИЗ ... ... 3.Нападнатите от хулиганите, звънят на полицията и отиват при портиера .."абе тука едни хора избягаха и се скриха, в коя врата влязоха, ние извикахме МВР" 4.В това време от стаите се появяват някакви хора, включително собственик на тренировъчна зала за бодибилдинг, неизвестно защо, намиращ се в сградата .. 5.Идва извиканата полиция, и задържа не хулиганите, а потърпевшите, прилагайки сила, пичът от тренировъчната зала удря необезпокоявано задържан, докато той е под полицейско разпореждане и е с белезници-арестант .. излизат от стаите и едни моми-начервени и прочее ... 6.После разбираме, че полицията е недоволна и стачкува .. та така-няма нищо случайно ... Мое мнение за бъдещото развитие на случая .. аз и ти, ще плащаме едни компенсации за задържането ... Поздрави

#7 sim4o 10.11.2015 в 22:00:37

Mako | 09.11.201510:34 "Това са избрани кадри." ------------------------------- 1.Разбира се, че са избрани .. .. евала прическа .. ..били актьорите тъпи л-и-и .. .. да гледаме целият материал от час и половина или що??? ами подбрани са само, няколкото минути в които се вижда кой лъже, кой удря, кой кум-кой сват, кой на булката брат .. -------------------- "Не съм ударил никого, категоричен беше актьорът Анатоли Лазаров. " -------------------- 2.Ами забравил е .. ще се сети ...

Новините

Най-четените