Ръководството на РБ подава оставка

Членовете на Политическия съвет на Реформаторския блок подадоха оставка след провала на парламентарните избори.

В него влизат Божидар Лукарски, Борислав Великов, Димитър Бъчваров, Найден Зеленогорски, Емил Кабаиванов, Николай Ненчев, Меглена Кунева, Румен Христов, Росица Рачева, Димитър Танев, Даниел Вълчев, Иванка Андреева, Васил Паница, Петър Москов, Костадин Марков и Тихомир Пейчев.

В сряда РБ свиква Националния координационен съвет на политическата формация, на който ще бъде разгледана оставката и ще бъде направен анализ на изборните резултати. Коалиция „Реформаторски блок - Глас народен" благодари на всички десни избиратели, участвали в изборите и най-вече на подкрепилите коалицията, се казва в съобшение на коалицията.

До момента няма информация за намерения за оставки на лидерите на партиите от РБ - Божидар Лукарски (СДС), Борислав Великов (БНД), Меглена Кунева (ДБГ), Николай Ненчев (БЗНС).

По-рано днес председателят на ДСБ и бивш член на ръководството на Реформаторите - Радан Кънев - се оттегли от поста си и пое отговорност за слабия резултат на новосформираната коалиция "Нова република".

#1 Виктория Пенелопова 07 27.03.2017 в 21:10:09

Оставка?? Това не означава НИЩО! Може би, драпащите за власт си мислят, че ОСТАВКА е голямата работа, индулгенция за невинност и карт-бланш да нова кариера. Ами не е така. Но тези "политически пикльовци" не го съзнават. Лукарски и сие, в редиците ви има хора, замесени в отнемането на човешки живот - Великов и Павлов. Ако не ги посочите с пръст и не се разграничите, не сте нищо повече от политическо семейство Адамс. Как си представяте, че информирани хора гласуват за вас? 3.1% - това са мама и тати, жените ви и гнилите ябълки на зъболекарския съюз в Перник. Повтарям ви - или искрено разкаяние, или Небитие.

#2 deowin 27.03.2017 в 22:01:05

Е, поне освободиха присвоеното име "Реформаторски блок" и ще спрат да го цапат с гъ.. ъъ.. блюдолизнеченето към Борисов. RIP РБ. Тъжно е, че последната полза от РБ беше да послужи за политически ковчег на Лукарски, Москов и Кунева, но все пак е полза.

#3 pixie 27.03.2017 в 23:08:18

Най-хубавата снимка на Лукарски. Фотогенично напускащ. Чуден.

#4 1Sion1 28.03.2017 в 01:10:30

Нещастници!!!Лукарски пък е мърша от световен мащаб.

Новините

Най-четените