DJ Станчо: В мирно време Валери Симеонов води войни

DJ Станчо, който бе арестуван по време на акцията на Валери Симеонов в Слънчев бряг избухна гневно срещу министъра в сутрешния блок на bTV. Той го обвини, че изземва функциите на вътрешния министър и му взима хляба.

Диджеят е задържан, тъй като е отказал да предаде лаптопа си. Той сравни ареста си с този на бившия военен министър Николай Цонев, който осъди държавата заради зрелищното си задържане. "Бях унижен пред целия свят, дискотеката беше пълна с чужденци".

От три дни компютърът му е в полицията. "Останах без работа. Не успях да поема ангажиментите си. Искам да си прибера лаптопа, който не е никакво доказателство" - оплака се DJ Станчо.

"Аз съм жертва. Недоумявам как в мирно време Валери Симеонов обявява войни" - заяви той. Арестуваният ще си търси правата в съда и заплашва да стигне и до Хага.

 

#1 vanko 14.08.2017 в 10:10:54

DJ Станчо? Какъв DJ си ти, бе???

#2 Иси 6 14.08.2017 в 11:06:53

Само не знам какво ще търси в Хага ? Там се съдят само държави... Да вземе да се насочи към Съда по правата на човека в Страсбург

#3 rare case 14.08.2017 в 12:27:27

"Бях унижен пред целия свят, дискотеката беше пълна с чужденци". Брей, брей....този се е взел на сериозно! Целият свят сега Станчо гледа е и цъка с език. Предлагам дмс-кампания "долу ръцете от Станчо", за набиране на средства за нов лаптоп. А хората да се порадват на тишината, докато я има.

Новините

Най-четените