Най-известните звездни прически

Хората, които наричаме звезди, са еталон за много неща: искаме да изглеждаме като тях, да се чувстваме като тях, да живеем като тях, да имаме техните дрехи, обувки, гримьори, партньори, кариери, колекции и доста често - прически.

Трудно можем да достигнем колекцията от обувки на Сара Джесика Паркър и едва ли някога ще имаме шанса да отидем при гримьора на Мадона дори за сватбата си, но моят фризьор твърди, че много жени идват с искане за прическата на Сара Джесика Паркър в епизод 12 от сезон 4 на Сексът и градът или че искат на Коледното служебно парти да развяват косата на Деми Мур във втората част на "Ангелите на Чарли".

И наистина, може да нямаме достъп до личните асистенти на Холивудските величия, но техните прически са достъпни за всички (Прически, а не коси! Не искате да сте като убиеца от "Парфюмът" на Патрик Зюскинд, нали? Колекционираме само прически!)

Навлизате в бунтарски период и искате да имате емблематичната дръзка пънк прическа на Пинк? Не е невъзможно.

Стремите се към по-романтична визия и желаете правите стръкове праз на Дженифър Анистън?

Или сте в особен период от живота си и някак се виждате с коса като на Кейти Пери?

Всичко, от което имате нужда, за да постигнете звездна визия, е комплект добър шампоан и балсам и ясната представа каква прическа искате в главата си.

В нашата галерия ще ви припомним най-култовите прически на някои от любимите ни звезди и ако смятате, че е дошъл моментът за промяна... ваш ред е!

Ако се доверите на утвърдена марка козметика за коса като Dove и стила на Ваша любима знаменитост, шансът да искате прическата на Риана от клипа й "Under my umbrella" и да се озовете като най-големия от братята Hanson, значително намалява.

Затова разгледайте галерията ни, изберете най-доброто, ползвайте Dove и заминавайте навън да вдигате кръвното налягане на противоположния пол.

Новините

Най-четените