20 знаменитости, преминали през Лестър

15 кръга преди края на първенството Лестър е на първо място във временното класиране на английската Висша лига с преднина от 3 точки пред Манчестър Сити и Арсенал.

През следващите две седмици предстои нов тежък маратон за "лисиците", който до голяма степен ще даде отговор на въпроса дали все пак сензацията може да се случи и тимът на Клаудио Раниери да вдигне титлата.

Във вторник Лестър приема Ливърпул, а в следващите два кръга предстоят гостувания на Манчестър Сити и Арсенал.

"Лисиците" вече многократно демонстрираха, че са солиден и задружен отбор, който може да изненада всеки. Джейми Варди и Рияд Марез са големите звезди на Лестър, след като до момента имат общо 29 попадения във Висшата лига.

И за двамата се говори, че през лятото ще пристигнат солидни оферти, които могат да ги отведат далече от "Кинг Пауър Стейдиъм", но времето ще покаже дали ще сменят клубната си принадлежност.

Дори и да не стане шампион, Лестър има добри шансове да се класира за Шампионската лига, което определено ще е предизвикателство за най-добрите играчи да останат в отбора.

И въпреки че "лисиците" в момента изживяват най-добрите си дни, през клуба преминаха много известни и качествени играчи през годините.

Вижте в галерията 20 знаменитости, носили екипа на Лестър.

Новините

Най-четените