Какво ще си изберете в Монако?

Шоуто „Топ марки" не е сред най-популярните автомобилни изложения в световен мащаб, и то не защото е засенчено от салона в Шанхай или защото в „Грималди форум" участват и производители и търговци на яхти и луксозни стоки. Но пък със сигурност е много интересно и на него има какво да се види, както и какво да се купи.

На четиридневното изложение „Топ марки", което приключи вчера в Монте Карло, експонатите се продават или най-малкото може да си поръчате това, което ви е харесало, а за сериозните кандидати, особено що се отнася до автомобилите, има и предвидено пробно шофиране.

Луксозните и скъпи спортни автомобили поставят на изпитание уменията и концентрацията на кандидат-купувачите в натоварения трафик на Монте Карло, но пък минувачите почти не им обръщат внимание.

Да видим с какво зарадваха посетителите на „Топ марки 2013" създателите на някои от най-бързите и скъпи автомобили на света.

#1 Borracho 22.04.2013 в 16:36:07

Няма ли някой чеченски тийнейджър с промит мозък да ги тресне тея гнусове в Монако, барабар с монарха им и всичките лъскави железа

Новините

Най-четените