5 огромни разочарования в Премиършип, привлечени през лятото за близо 200 млн.

Зимният трансферен прозорец наближава, а клубовете от Висшата лига вече се подготвят да запълнят пробойните, за да успеят да изпълнят целите си в оставащите месеци до края на сезона.

Големи клубове като Манчестър Юнайтед, Арсенал и Тотнъм изпитват затруднения в първата половина на кампанията, а Лестър, Уулвърхемптън и Шефийлд Юнайтед са сред тези, които надхвърлят очакванията.

Младият и амбициозен Челси научи добра новина, че наказанието му се намалява наполовина и лондончани ще могат да осъществяват входящи трансфери през януари. Сред сензационните новини е, че Джейдън Санчо може да премине на "Стамфорд Бридж" още през зимата.

Юнайтед и Арсенал със сигурност ще потърсят подсилване, а за устремения към титлата Ливърпул се твърди, че е набелязал нов нападател.

Интересно е как ще действа шампионът Манчестър Сити, който изостава вече доста от върха, но няма да се предаде в опитите си да завоюва трета поредна титла.

Родри се включи добре в състава на "гражданите", но Пеп Гуардиола е обвиняван, че не намери заместник на Венсан Компани.

Но дори и да го бе направил, няма гаранция, че той би се вписал по най-добрия начин в отбора му.

Вижте в галерията петима, които бяха привлечени през лятото за близо 200 млн. паунда и им се възлагаха големи надежди, но се оказаха пълни разочарования. Поне засега.

Новините

Най-четените