Сериалите, които свършват завинаги

Нищо не е вечно, дори американските ситкоми.

Ако си особено запален по някоя поредица, която скоро ще свърши завинаги, по-добре е да се подготвиш максимално рано за края, отколкото да чувстваш, че са ти я отнели ненадейно.

А завършващи скоро поредици не липсват. През годината вече видяхме финала на знакови сериали като „В обувките на Сатаната" (Breaking Bad) и „Как се запознах с майка ви", неотдавна свършиха още „Секс до дупка" с Дейвид Духовни и „Истинска кръв", а в рамките на сезон 2014/2015 ще приключат още няколко.

Тук изреждаме именно тези, за които последната камбана предстои да удари плашещо скоро - до края на тази година и в началото на следващата. Ще видим ли нещо толкова смайващо и шокиращо като края на „В обувките на Сатаната"? Едва ли.

Но ще дочакаме ли последния епизод на някой ситком, продължил много повече от необходимото и отдавна доскучал и на най-ревностните си привърженици? Гарантирано.

Сезон 2014/2015 се очертава като още един знаменателен период за ТВ сериалите, тъй че да се надяваме финалите на познатите ни шоута да бъдат последвани от появата на много по-бляскави техни заместници.

#2 Borracho 04.09.2014 в 16:12:13

Престъпна империя и отчасти Синове на Анархията ме интересуват. Останалото е боклук.

#3 паяка 04.09.2014 в 16:48:21

Вместо да съсипват ореола на филма със замяната на Чарли Шийн с Ащън Къчър, толкова лесно и безболезнено можеха да приключат като поканят Къци Вапцаров да разкаже виц и всички персонажи щяха да умрат от смях.

Новините

Най-четените