Звездите, които станаха по-успешни от родителите си

Да си дете на знаменитост не е толкова лесно, колкото изглежда. За обикновения човек, разбира се, идеята звучи страхотно - скъпи коли, дизайнерски дрехи, известни приятели, блясък, до които не всеки има достъп.

Но децата на звездите са подложени и на огромно напрежение заради популярните си родители и очакванията към тях. Някои се възползват от прочутите си фамилии, но мнозина остават посредствени и бързо биват забравени.

При това не без да изтърпят унищожителни критики междувременно.

И все пак винаги я има надеждата, че един ден детето ще достигне и дори ще надмине прочутите си родители по талант и умения. И понякога това наистина се случва.

В галерията ще видите няколко деца, които се оказаха дори по-успешни от майките и бащите си.

#2 Виктория Пенелопова 07 25.10.2017 в 00:38:26

Анджелина Джоли е една от най-влиятелните жени на нашето време. Тя е една от малкото, която използва популярността си за благотворителни и хуманитарни мисии. Благодарение и на нея, се заговори за генетичната предиспозиция за рак на гърдата. Велики актьори има много, велики хора - не!

#3 pixie 25.10.2017 в 08:31:14

Добре, че са хуманитарните и изяви, че светът да гледа на нея с по-добро око, щото за актриса и режисьор определено не става. Единствената и добра роля е в "Луди години", за която взе Оскар. Всички останали са мъка. Както и режисьорските опити. По повод дали е едва от най-красивите жени на света, може да се спори. Красотата е субективно понятие.

Новините

Най-четените