Инструкция за (потенциални) любовници

Любовникът, както ясно личи от етимологията на тази дума, е мъж, който е срещнал любовта.

Допълнителните дискурси на смисъла се състоят в това, че този мъж обича жена, която е омъжена не за него, а за мъжа си.

Да бъдеш любовник е приятно и весело само на първо време, докато ви окрилява мисълта, че с мъжа тя само живее, но всъщност обича вас.

Няколко месеца (или ако сте особено мудни - година-две по-късно) вече започва да ви става не чак толкова весело, защото най-накрая започвате да осъзнавате, че тя вас само ви обича, а с мъжа си все пак живее, и изглежда, че така ще бъде винаги.

Чувствате, че приоритетите ви започват някак си да се изместват.

Фигурата на мъжа, преди изглеждаща комедийно, започва да се възправя в целия си гигантски ръст и се изпълва с драматично съдържание. Този, който толкова дълго сте смятали за посмешище, е успял полека-лека да се преквалифицира в съперник. А какво да правите със съперника, знае всеки - да го убиете и изядете, догоните и изпреварите, тоест да го надминете и посрамите.

А това е крайно лесно.

Гледайте ме в ръцете, и буквално след половин година вашата тръпка ще разбере, че истинският й мъж - това сте вие.Преди всичко престанете да я гледате. Намирайки се до нея, гледайте в краката си, или в неопределената далечина. Веждите можете да ги сбърчите, или да ги намръщите - целият ви вид трябва да показва, че ви тормозят по-важни грижи.

Занапред говорете само за проблеми. Първо за своите - пари няма, здравето си е ебало майката, старост-нерадост.

После можете да преминете на общочовешка тематика. Всичко поскъпва, всички са боклуци, всички ще умрем.

Категорично се забранява да я хвалите.

Хвалете себе си, а нея меко укорявайте за излишното тегло и сериозно я пържете на шиш за безпорядъка вкъщи.

Ако тя се оплаква от нещо, реагирайте с възможно най-смешната шега. И въобще никога не говорете с нея сериозно - работата ви е да се шегувате и да се правите на клоун, освен, естествено, в тези моменти, когато не сте на кеф.

Тогава смело се затваряйте в себе си, седете с часове, гледайки в далечината, и бурно избухвайте за всякакви дреболии.

По улицата двамата трябва да ходите така, сякаш сте абсолютно непознати. Много е важно винаги да вървите с една-две крачки напред, за да може тя да подтичва и да се суети, и никога, по никакъв повод, да не я докосвате.

В домашни условия докосването до нея е разрешено, но по строго определен начин.

Сложете ръка на тила й и със сила я прокарайте надолу по гърба. Желателно е при това да захванете и кичур коса. Може също да се приближите отзад и да се опрете на нея с цялата си тежест.

Така й давате да разбере, че сте в игриво настроение.

Думите на любов трябва да се вместват във фразата "Време е да лягаме".

Когато в пълен мрак се съблечете и легнете, трябва да се приближите плътно, да й затиснете крака, да засумтите и захъркате.

Именно така ще й покажете най-добре, че сте обезумели по нея. После, естествено, не може да става дума за каквито и да е разговори. Ако ви е много трудно да се сдържате - разкажете някой виц.

Половин година такава политика - и любимата ви ще разбере кой е мъжът.

Може би даже ще започне да ви бърка един с друг.

#1 Ben Dover 26.08.2012 в 10:11:41

dafuq did i just read???

#2 Лудколю Деликолев 26.08.2012 в 12:48:06

Добре, че Лилето се изока, че да внесе малце колорит в коментарите.

#3 Оня Дето Го Трият 26.08.2012 в 13:59:57

АФторе, ти бил ли си с жена скоро? Със същия успех можеше да напишеш съвети към жени как се ражда например...

#4 Блуждаещ читател 26.08.2012 в 14:25:30

Е не съседете толкова строго човека. Авторът явно се е набутал в сапунения сериал и сега се чуди как да извади сам себе си. Истината е че няма общовалидна рецепта освен една. Времето решава всички проблеми, макар че веднъж нагазил в това блато с всяко движение потъваш все повече.

#5 Ben Dover 26.08.2012 в 15:10:36

-Бабе!Бабенце спасес! -Иууууу.Лопов! -Ни съм я лопов,госпожа,я съм йебач! -Ааааа,йебач! Е така става с любовниците

#6 straight 26.08.2012 в 15:25:55

Не разбирам защо трябва човек да се ядосва на мъжа/съпруга на жената, която чука от време на време. Не виждам какво пък те бърка той. Всъщност, ти праскаш жена му, не той твоята, той си носи рогата в случая. Ако някой трябва да се дразни на някого, посоката трябва да е обратна - съпруга-рогоносец трябва да се нерви на тебе, а не ти да му завиждаш. Ако го изместиш и заживееш с нея, много скоро тя ще ти писне на хуя, както и ти на нея и тя пак така, по навик, ще си намери друг да я чука в обедната почивка. И тогава, ти ставаш Рогоносеца. Честно, какво им става на повечето мъже в последно време! Феминизмът ли ви повлия, гейското влияние ли усещате, че се гънете така като меки пишки??!! Какви са тея глупости - ще се влюбваш в любовницата си, та дажи и ще съперничиш с мъжа й! Няколко прости съвета към автора - зарежи всякакви чувства към т.нар. любовница; наблегни на здравия секс; бъди себе си и не се лигави; бъди реалист - към съпруга й можеш да изпитваш само съжаление.

#7 mima 26.08.2012 в 15:26:34

Това е третият път в рамките на тази година, когато чувам за такава драма. Явно е модерно вече. Тя, обикновено с до 10 години по-дърта от любовника, обикновено има и дете (деца), е омъжена за мъж, който не я заслужава. Любовникът безумно влюбен счита, че ще се грижи по-добре за нея и макар и сам още на 20и ще успее да бъде добър баща за децата й, защото много се разбирал с деца. Тогава обаче тя му заявява, че не желае да се развежда. Той, ужасно разочарован набеждава всички жени, че са меркантилни и видиш ли тя би зарязала мъжа си заради него, но се страхува да остане без финанси. Чест му прави на автора, че поне не намесва женската алчност в статията си.

#8 post deluvian 26.08.2012 в 16:41:40

И малките деца са така - интересна им е само играчката, с която си играе друго дете, и се опитват да му я вземат.

#9 koya sam? 26.08.2012 в 20:36:57

Че този любовник ако се държи така с нея, каква е разликата с мъжа й? Направо ще я откаже от него. Авторът пак си прави закачка, явно обича това.

#10 imperiall 26.08.2012 в 22:11:02

Що бре развеселява статийката.. п.с. Авторе, парадоксалното не е най-вече в това, че жената виси при тоя, който я прави нещастна.. А в това, че и тримата герои са си еднакво безразлични, и точно ти не го схващаш :Д

#11 koya sam? 26.08.2012 в 23:38:48

Защо и тримата? Тук липсва информация. Напромер, съпруга знае ли за любовника или не. Жената защо не се развежда с него. И не виждам откъде следва, че и на любовника не му пука за нея. След като се дразни, че е със съпрога, може и да му пука. Идеята на автора според мен е съвсем друга: че този любовник, който иска да е на мястото на съпруга, може да е също толкова скучен и досаден ако се държи като съпруга.

#13 imperiall 27.08.2012 в 14:50:33

Не знам ква му е идеята, но не може да се твърди, че един или повече от тримата ВЕЧЕ е "срещнал любовта" (камо ли споделена) и продължава да я среща, ако: 1. Мъжът й разбира и чак тогава му "пропуква" = променя се на 180 2. Любовникът може да реализира "половин година политика" на същото непукане = променя се на 180 3. Жената "обича" любовника, но чак, когато спре да му "пука" рипва с него и/или хваща др любовник = променя се на 180 Мен ако питаш едно хубаво самонавиване са срещнали :Д

#15 koya sam? 28.08.2012 в 00:13:28

Вие май от драмата на този любовник си направихте майтап. Както и автора също.

#16 nakadetaka 28.08.2012 в 00:30:08

хахахаха, това беше смешно

#17 koya sam? 29.08.2012 в 01:15:09

Смешка със ситуацията си е направил автора. Погледнете как започва: някой се влюбил в омъжена жена и иска тя да е само негова. Това, че не оставя мъжа си го тормози. А автора му дава шеговити съвети и така обръща ситуацията на майтап. Но, ако някой от вас е изпаднал в подобна ситуация, хич няма да му е весело.

Новините

Най-четените