"Не ми трябват нови играчи" и още 5 неща, които научихме от първата пресконференция на Жозе в Тотнъм

Вчера Жозе Моуриньо говори на първата си пресконференция като треньор на Тотнъм и логично, журналистическият интерес към нея беше много сериозен.

Само 24 часа по-рано един от най-големите треньори в съвременния футбол беше назначен на мястото на уволнения Маурисио Почетино и подписа договор до края на сезон 2022/2023.

Фактът, че Моуриньо отново е на работа след година извън професията е водеща новина във футболния свят - и както неговите поддръжници, така и неприятелите му наостриха уши, за да чуят какво има да каже.

Португалецът не разполага с никакво време да работи с играчите преди своя дебют в събота на обяд срещу Уест Хем в лондонски сблъсък от 13-ия кръг на Висшата лига. Но както винаги, беше интересен събеседник за журналистите.

Моуриньо изненада с приветливо, сдържано и даже смирено поведение и разкри възгледите си за новия си клуб, за структурата, играчите и перспективите за бъдещето.

В галерията може да видите шестте най-значими неща, които научихме от пресконференцията на новия старши треньор на Спърс.

Новините

Най-четените