Писмо до Динко

Драги Динко,

Хубаво стана, че я преби тая твоя приятелка - да си знае българският мъж, че не може някаква си там женска да му минава личните граници! Че мине ли ги, и тя става бежанец, мамка й! А свинската опашка ще й се види златна гривна! Затова и евала, Динко!

Така хубаво си я нашамарил тая твойта, че лицето й е заприличало на подпухнал козунак, да ти го кажа така, по великденски.

Хубаво си си развързал ръцете върху нея, Динко, патриотично, мъжкарската, много добре ти се е получило.  Да си знае мястото и да не смее да ти излиза на „въпреки", че тия твоите две героични десници, дето с толкова политици се здрависаха в последните месеци, като хванат коравия край, пускане няма. Даже малко си я бушонирал, да ти кажа. Нежно и с разбиране е било - нали и ти каза, че била психически ненормална, та явно си я пожалил. Едното ти добро сърце ще да я е отървало от още по-юнашки кютек.

Не само си го е заслужила тоя мачовски бой, ами и за още е плакала, казвам ти. И хептен нищо да не е направила, в тоя живот има много време все някога да сгреши, за което ти, Динко, с този поучителен бой предварително ще си я наказал. Това се казва то превенция! Да се превъзпита навреме тая женска и да не се прави на мъж сред мъжете, нали така?! Ще си седне на слабия задник, ще си върже на кукуригу русата косица и ще се усмихва оттук нататък на всеки такъв селски бек като тебе. И ще го слуша като вакла овчица. Пък и другите неустоими пичове като тебе вече ще си знаят, че боят над жена у нас си е съвсем в реда на нещата. Както си е нормално, че даже и патриотично да връзваш хора като дивеч по храстите и да ги плашиш с юмруци и ножове, дето ще ми бягат от война, моля ти се! Та и с жените така - като са се родили слаби, то си е ясно, че ще ядат бой.

Животът е за силните, не е за слабаците.

Хеле пък за слабачките, дето и психически може и да не са наред, дето викаш. Не стига, че жена, па и откачена! Как да не й обършеш два шамара?!...

Може и да е знаела, че ще й отвъртиш един. И я е било страх. Много я е било страх. Гледала е ръцете ти, вторачвала се е в мускулите и юмруците ти и е била наясно, че от тях ще боли. Докато така „си го е търсела" и „те е дразнела" обаче, някъде дълбоко в себе си все не е вярвала, че ще го направиш.

Надявала се е, че ще говорите. Или че ще се карате. Че дори ще си крещите и може би ще чупите, но не и че ще й посегнеш. И когато си го направил, онзи първи път, се е изненадала. Заболяло я е. Хванало я е яд.

Почувствала се е унизена и смачкана. Сигурно ти е отговорила или те е нагрубила. Искала е да те заболи и теб. Тя няма с какво да ти отстои на бицепсите и трицепсите, Динко, само с думи може да те уязви. Затова сигурно и нещо ти е казала. И каквото и да ти е казала, подразнила те е, защото ти е било по-лесно. По-лесно да си изсипеш комплексите върху четиридесет и няколкото й килограма. По-безопасно да си пробваш крушетата на лицето й, отколкото във физиономията на някой здравеняк с твоите размери. По-сигурно, че ще спечелиш „битката" и ще си „победител", когато отработените ти хватки са приложени на деликатното телосложение на една жена.

После, като си отпочнал с плестниците, спиране няма. Удрял си едно след друго, блъскал си я, нареждал си, обиждал си я, заканвал си се. Тя сигурно е плачела. Пазела се е, както може. С ръце, с лакти. Свивала се е в ъглите, бягала е безпомощно из помещенията. Обиждала те е също. После е започнала да те моли да спреш. Виждала е жестокостта в очите ти, пламъка, който агресията поражда, освирепяването. И се е подплашила ужасно. Сигурно е млъкнала. Или дори е започнала да те моли да спреш, да ти казва, че се извинява, да крещи, че те обича... Това още повече те е ядосвало, защото ти не й вярваш, че те обича, когато си такъв.

Подул си я от бой. Насинил си я яко. Сплашил си я така, че да не си помисля да си признава какво се е случило. Запушил си и устата, събрал си страховете й в шепата си и си ги изстискал. Изобщо бил си я така, както никога не би искал теб да те бият. От сърце. Мъжката...

Мъжете, дето посягат на жени, са най-големите бъзльовци. Те са ония, дето като им излезе някой по-голям насреща, са готови да се подмокрят и да го ударят на молби. Те изпадат в обяснителен режим, когато им се стегне около врата и могат да реват с крокодилски сълзи, да се извиняват, да редят сополи в три редици, когато някак им потънат гемийките и вече никой не им се връзва на бабаитството.

Биячите на жени са малките мъжлета.

Не физически малките, а тия с малките душички и неработещите мъжки достойнства, дето трябва непрекъснато сами на себе си да си доказват мъжествеността, та да се приемат за пичове. Да се заобичат поне малко сами себе си. Може и да биеш жени, Динко - те все ще са по-слаби от теб физически. Ама си толкова бита карта, какиното, че чак ми е жал за тебе! За нещастното ти детство, за тийнейджърските ти побоища, за селяшките ти комплекси, за празната слава, която ти се стовари на плещите и те накара да се почувстваш толкова значим, че и жени да биеш. „Собствената", де... Жал ми е за целия ти мизерен животец, чиято несъщественост си посветил и на побой над момичета. Жал ми е за нещастието, което си, защото и едно нещастие заслужава повече от пълнеж като теб.

#1 pixie 19.04.2017 в 09:17:09

Жално е, че първо това емоционално и иначе вярно писание няма никога да стигне до Динко. Пък и да стигне, едва ли ще има някакъв ефект. Най-много да се ядоса и да набие някого. Жално е също и че журналистите са тези, които направиха този малък човечец известен и продължават да напомнят за него, с което го карат да си мисли, че е нещо. Ако не го бяха направили такава "звезда", сигурно нямаше да разберем, че ловецът на мигранти е пребил приятелката си, но нали трябва да се рови, да се изкарват подробности, от които да ти се догади, ама да искаш жадно още да знаеш; нали трябва да се нищи толкова подробно, че да се държи вниманието на аудиторията, рейтингът да се вдига... На всяка цена. Промоцията на примитивно поведение, която медиите предлагат, чрез някакво просто момче, станало "герой" за 5 минути именно заради въпросното си поведение.

#2 dedo adji 19.04.2017 в 11:57:12

Пикси, ти как разбра, че е пребил приятелката си? Аз видях само едно съобщение, че е обвинен и полицията го издирва, а той се обадил от чужбина. Ако имаше нещо повече, доста по-мастити от мара касимова щяха да ни проглушат ушите с репортажи за което. Марчето от години ни залива с антибългарските си емоции, тъй че едва ли е надежден източник на информация.

#3 Бай Пешо Танкиста 19.04.2017 в 14:12:01

dedo adji, отново се изказваш като един истински "българин"-браво!! Според теб е "анти-българщина" , когато всеки средностатистически българин не пребива жена си от бой?!? Поне така си се изразил :"Марчето от години ни залива с антибългарските си емоции, тъй че едва ли е надежден източник на информация." Да разбираме, че авторката (която е без значение как се казва, важен е пола), изразила възмущение от просташката постъпка на един псевдо-български патриот е в грешка, така ли?? Т.е. ти като "българин" не се възмущаваш от подобна приматщина?? Евала на такива "българи" с руски произход като тебе, лошото е , че вече много подобни маймуни се навъдихте в нашата Родина и разваляте микроклимата!! Един вид вмирисвате още повече нещата в България, т.е. страната ни няма как да се цивилизова с такива "умни" хора като вас-просперитета очакван от всички ще е един мираж заради духовните нищожества подобни на твоята скромна личност, хора които надали са прочели повече от 5 (пет) книги през живота си?!? Ама карай, то и без това с такива "патриоти" като вас скоро ще ни управляват или Раша, или турската сган-така че майната му, вашите дирници ще теглят.То дотогава свестните хора отдавна няма да ги има тук, щото в държава населена с идиоти свестни хора не остават!! R.I.P

#4 pixie 19.04.2017 в 14:54:19

dedo, да ти кажа. Четох някои неща. Не виждам защо да изглежда пък толкова невероятно точно Динко да е набил момичето. Все пак като знаем за мишите опашки и падни-стани командите, ясно е, че едва ли нещо му пречи да се държи подобно с приятелката си, която въпреки че беше доста подпухнала на снимките, сигурно е успяла да види кой я бие. Така Динкото е напълно способен на това, за което е централен образ на повествованието. После, дим без огън няма. И аре стига всички бабити в тая държава да са невинни до доказване на противното, щото просто очевидно до доказване не се стига.

#5 dedo adji 19.04.2017 в 15:17:09

Бай пешо, ако ти развалям микрокликмата, значи върша нещо полезно, макар да не ми доставя никакво удоволствие. Ти нищо не си разбрал от моя пост. Аз не си изливам възмущението върху тоя или оня, без да съм сигурен, че е той, потвърдено от надежден източник. Вие с марчето не сте такъв. Вие си го изливате върху тоя, за когото ви кажат от хелзинкския комитет, че е лош. И двамата сте на един акъл, само дето тя се изразява по-възпитано, все пак ходила е я в новия български, я в американския университет. А тебе, като ти чета просташките изцепки, не завиждам на баба пешовица. И не съм сигурен, дали не я ступваш.

#6 dedo adji 19.04.2017 в 15:34:53

Пикси, правиш ли разлика между престъпници по чл.279, нарушили българската граница и невинна жена? Аз правя, и към първите не изпитвам грам съжаление. И тях Динко не ги е пребивал, само ги вързал и изпроводил обратно. След като граничната охрана ги е проспала, той свършил нейната работа. Не съм пил с Динко, може и да е способен, както казваш. Не искам да му ставам адвокат, но и съдия не искам. Казваш, чела си туй онуй. Кажи и аз да прочета, ако се убедя, че е той, и аз ще го заплюя.

#7 pixie 19.04.2017 в 15:57:50

Виж, dedo, мразя насилието във всичките му форми и смятам, че когато човек е склонен към насилие като начин за постигане на целите си и е го демонстрирал открито, обектът на насилие може лесно да се смени. Убедена съм, че хората, преминали границата, са престъпили българските закони, но все си мисля, че има и други начини. И да, правя разлика между обектите на внимание на Динко и именно затова невинната жена не ми се струва да заслужава подобно отношение. Затова е и цялото писание, и коментара ми. Иначе четох за тая помия в blitz.bg, не че е най-достоверният източник, но са бързи с инфото. И още нещо, след като му излезе на Динко репутацията на бабаит, трудно ще може да докаже, че е света вода.

#8 dedo adji 19.04.2017 в 16:20:45

.... все си мисля, че има и други начини, .... Много добре, Пикси. Продължавай да мислиш, и ако измислиш по-добър начин, кажи го на съответните органи. През 60-те хипитата отвръщаха на полицейските палки с цветя, пробвай и ти. Аз, с моя прост ум, не виждам. Срещу престъпници се действа с насилие и се връзват, за да не могат да извършат други престъпления. Динко просто е свършил работата на граничната охрана с подръчни средства. Ако ти се запали къщата, ще спреш ли съседите, с кофи вода, докато дойде пожарната? Повтарям, не защитавам Динко. Но репутацията на бабаит не ми стига да го обвиня. Познавам един баш бабаит, който бухаше наред, наби двама капитани, но 25 години не пипна с пръст жена си. По репутация осъждаха на комсомолските събрания, ако не си милениалче, може да помниш.

#9 pixie 19.04.2017 в 16:26:23

Добре, не съм прокурор, нито адвокат по Динковия въпрос. И милениалче не съм. Може и да не е бил момичето, но не му вярвам, винаги ще има съмнение за вината му около тая история. А като се появи съмнение, почти невъзможно е да го разкараш.

#10 Mitglied 555 19.04.2017 в 17:28:37

9 pixie | 19.04.201716:26 А като се появи съмнение, почти невъзможно е да го разкараш. ------------------------------------------------------------------------------ И знаеш ли защо е така? Заради хора като теб, които градят мнението си за някого върху публикации в Блиц и др. подобни парцали. Достатъчен ти е външният му вид и бекграунда, изграден около него в последно време, и вече си го нарочила. Да уточня и аз като Дедо Аджи: Не съм адвокат на Динко, просто не харесвам предубедени лицемери, за които е достатъчно да чуят или прочетат от някъде, че някой си е спал със сестра си, и вече са го осъдили и затворили. Пък тя, сестрата... нали знаеш как е нататък.

#11 pixie 19.04.2017 в 17:46:40

Mitglied 555, айде по-кротко. Може да си фен на Динко и това не е мой проблем. Всеки има право на мнение, а моето за Динко съм си съставила от собствените му изказвания, вида му и поведението му като цяло. Даже няма нужда и да чета за него. А пък всичко, което чета подлагам на съмнение, особено пък прочетеното в съмнителни сайтове като блиц.

#12 Дракон с кисело зеле 19.04.2017 в 18:56:06

Касимова закъсня. А Динковецът вероятно е виновен, сори. Според съобщенията, приятелката му си е извадила медицинско за побоя. Нанесена й е лека телесна повреда.

#13 dedo adji 19.04.2017 в 19:14:50

Защо "сори", бе драконче? За какво съжаляваш? А какво стана с ония, изнасилените от Тръмп? Ти и него беше осъдил.

#14 Дракон с кисело зеле 19.04.2017 в 19:29:12

Побоят над приятелката на Динко е потвърден от разследващите органи, бтв. Информацията я има тук, на Уебкафе. Какво общо има Тръмп?

#15 popleta 19.04.2017 в 20:34:42

Дейба,голям миндил е тоя.Супер тъпо и неграмотно парче.

Новините

Най-четените