Поздравьте Путина

Какво ли не е виждал храм-паметникът "Св. Александър Невски" - от репликата "Да дойдат танковете", през Белия автобус, та до ежегодното зрелище на абитуриентските балове.

Но такъв цирк отдавна не се беше случвал пред най-големия православен храм в София.

Докато рокерите на Путин пореха по магистралата, пазени от полицейски кордон, на площада пред църквата се срещнаха Февруарският и Юнският протест.

"Червени боклуци, тук не е Москва", се крещеше от входа на храма. Долу, на паветата, отговаряха с "Белене за вас", среден пръст на фона на съветски знамена и музикално оформление от времето на някогашния "Союз нерушимый".

На гърба на Народното събрание, георгиевските ленти и бойните знамена на Червената армия надвишаваха по численост българските флагове на "посрещачите".

Вижте как "Нощните вълци" преминаха през София - в галерията.

#1 cheung 01.07.2016 в 19:00:59

Просто едно жалко сборище - купчина старци и чорлави "рокери". Не трябва да му се обръща толкова внимание.

#2 Бай Пешо Танкиста 02.07.2016 в 09:34:41

Слава на България!! Позор и срам за руската кочина!! Всяка смрад русофилска е свободна да заминава за руския "рай" веднага! Който не иска ЕС и НАТО-да пали с ккочината си с 200 за руския кенеф-там е ЕвразизиоГЕЙския съюз и в Крим подаряват земя на всеки посран русофил и фен на путкАнизма!!! България е за българите!! Не за мангали, руски свине, американски гейове и арабско-африкански хлебарки!!! Който не се счита БЪЛГАРИН, а руска собака-да заминава за руския кенеф! Така както много други "европейци" заминаха за Европата!! Чувствайте се длъжни да тръгвате на поклонение пред плешивич ви пророк в мАсква -ВЕДНАГА!! Марш от България свине с промити мозъчета!!!

#3 Опитайте отново 02.07.2016 в 10:41:02

Коментарът на ''Бай Пешо танкиста''ви дава кристално ясна представа към какви хора бяха налети пет милиарда долара в Украйна,за да се случи ''революцията''им. Заменете в коментара му България и българин с Украйна и украинец и ще разберете как ги зомбираха в продължение на три години до пълно оглупяване. Защо отново фашизъм,а не пролетарски интернационализъм? Отговорът е простичък.Пролетарските армии по дефиниция трябва да ''освободят''поробените си братя по света,а фашизмът е по-елементарно и достъпно ''скован''.Неговото предназначение е да унищожи до крак дадена раса,народ или държава. Ето така ги случват историческите събития.Стигнали са до виртуозни нива.Например,нашите местни фашаги,наместо да се дръвчат на Турция,Гърция,Македония или Сърбия,щракат със зъби към....Русия.

#4 AlahAkbar 03.07.2016 в 01:09:07

Не е лесно да си тъп руски трол и определено няма нужда да опитвате отново да пишете глупости.

#7 Reality Liberation Front 03.07.2016 в 17:51:17

@ Виктор Стойчев, Напомня ми едно интервю с така наречения певец Коцето-Калки. Той облечен в индийско сари с димящи клечици наоколо, седнал на възрожденски миндер с шарени български черги... Криза на идентитета се нарича това - Предвестника на шизофренията.

#8 Waal1021 03.07.2016 в 22:17:24

Рассия е заплаха, при това огромна! Путинизмите, дето отвреме-навреме бликат от Кремль не могат да заблудят никого. В ход е проекта "Русский мир", който си е чиста проба радикален национализъм, ако не и направо нацизъм, доста сходен с хитлеризма! Идеята "Русский мир", проповядвана от Путин, както и от разните му пратеници от сорта на "Нощни вълци", например е нещо, което никой нито го е помирисвал, нито виждал, нито пък е пипал някога! Едни изпразнени от съдържание думи, в който се долавя само едно - целият свят е враг на Рассия! Всички искат да нападнат Рассия! Всички искат на унищожат Рассия, защото тя е стожера на славянството(?!), мъжкарството, православните ценности(?!), световният мир и Бог знае още какво, стига да се сетите за него! На мен лично много ми хареса определението, което Джохар Дудаев дава на това понятие. Той го нарича не "Русский мир", а по-просто. Нарича го "русизъм". Ще си позвола да го цитирам в оригинал, предполагайки, че обичащите Рассия повече от България, ще го разберат: "Русизм- это особая форма человеко-ненавистнической идеологии, основанная на великодержавном шовинизме, полной бездуховности и безнравственности. Отличается от известных форм фашизма, расизма, национализма, особой жестокостью, как к человеку, так и к природе Принцип действия - уничтожение всего и вся, тактика выжженной земли.Отличается шизофренической формой мании мирового господства. Обладая рабской психологией, паразитирует на ложной истории, на оккупированных территориях и угнетаемых народах. Русизму характерен постоянный политический юридико-правовой и идеологический терорризм. Джохар Дудаев."

#9 Опитайте отново 04.07.2016 в 12:09:09

И като как ''Рассия''е заплаха и при това огромна?Заплаха за КОГО със скромните,малко над два трилиона долара брутен продукт? Заплаха за Pax Americana вероятно,защото руснаците упорито не желаят да си ''изберат''един вечно пиян президент,като Елцин.Заплаха за кохортата ''руски''бизнесмени с израелски и американски паспорти,които се надяват,че отново и завинаги ще сложат ръка над огромните природни ресурси. Путин бавно и методично изхвърли същите тези ''бизнесмени''от средствата за масова информация,а след това възвърна контролът на Русия върху 235 ключови,структурни предприятия и отрасли. По този начин,огромните пари,които всяка година ''заминаваха''директно зад граница,останаха в Русия и видимо,и многократно повишиха благосъстоянието на руснаците. Същите ''бизнесмени''имат едно дежурно плашило-Хитлер.Същите ''бизнесмени'',кой знае защо,са решили,че всичките пари на този свят им принадлежат на базата на някакво шизофренично основание и когато някой застане на пътя на ''паричките им''се оказва,че е....фашист.Разбира се,много по-лош от Хитлер. Двете войни в Чечения са класически опит за вътрешна дестабилизация и създаване на поредната огромна военна,разбира се,американска база при евентуална победа на ''демократичните'' мюсюлмански борци за ''свобода''.

#10 AlahAkbar 04.07.2016 в 14:40:24

Я опитай отново да обясниш, как така се целунаха мазно с език твоя любимец патриот путкин и ердоганя?

#11 daysydogy 04.07.2016 в 18:29:46

„Русия никога не имала и няма никаква особена мисия. Не трябва да се търси никаква национална идея за Русия – това е мираж. Живот с национална идея ще доведе в началото до ограничения, а след това ще възникне нетърпимост към друга раса, към друг народ, към друга религия. Нетърпимостта обезателно ще доведе до терор. Не трябва да се стремим към връщането на Русия към единна идеология, защото рано или късно ще доведе Русия до фашизъм.“ Акад. Дмитрий Лихачов

#12 7 04.07.2016 в 21:41:47

Проблемът на Путиновия режим е преди всичко морален- към собствения им народ и история. Там е разковничето, а не във външнополитическите борби.

Новините

Най-четените